To je to što me zanima!

Jedan se utopio, a drugi umro na klupi, spasili njemački par

Poljak se utopio u ponedjeljak u Bibinjama. Ispred marine Sukošan prevrnula se jedrilica. Spašeni su supružnici iz Njemačke. Drugi muškarac je umro na klupi
Vidi originalni članak

Poljski državljanin utopio se oko 13 sati u ponedjeljak u Bibinjama kod Zadra.  More je izbacilo njegovo mrtvo  tijelo na plažu u Ulici Braće Radić. Reanimacija na obali, na žalost, nije uspjela pa je tim hitne medicinske pomoći utvrdio da je čovjek umro. On se po južnom vremenu, koje diže velike valove, uputio gumenim kajakom na more. Kajak se prevrnuo, a nesretni muškarac je izgubio bitku s morem.   

Nešto dalje, u moru ispred marine Sukošan kod Zadra oko 10.30 sati prevrnula se manja jedrilica na kojoj su se nalazili supružnici iz Njemačke. U moru su, uz prevrnutu jedrilicu plutali neko vrijeme, a onda su im pomoć požurili djelatnici Marine Sukošan. U svojoj su ih brodici prevezli na suho. Njemački bračni par bio je promrzao, ali nije bilo potrebe za zvanjem Hitne pomoći budući da je temperatura mora još uvijek  oko 23 stupnja. Dvoje promrzlih stranih državljana spasila je privatna brodica te ih je prevezla na obalu u marinu. Nije bilo potrebe za intervencijom HMP.

U Zadru je istog dana umro čovjek na klupi uz more na zadarskoj Donjoj rivi. Građani su nazvali policiju kazavši im da muškarac ne daje znakove života. Djelatnici Hitne pomoći utvrdili su da je muškarac umro od srčanog udara.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • Glas razuma i mudrosti 16.09.2015.

    Tragedije se događaju ali ne ide se po nevremenu na more sa gumenjakom za to je kriv onaj koji naplaćiva sad ga treba na grani poslati da pliva kada puše bura 120 km na sat

  • Samir-OS 16.09.2015.

    Ovdje ne važi ona: "Hvali more drž se kraja".

  • 16.09.2015.

    Tko će sad uskladiti broj dolazaka i broj noćenja...ovo će unijeti pomutnju u Ministarstvo turizma i smiješnog hoda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare