To je to što me zanima!

Jedini kandidat: Ivica Mudrinić već od danas novi šef HUP-a?

Na temelju prijedloga Nominacijskog odbora bit će izabrano šest članova izvršnog odbora i novi predsjednik Udruge čime se završava mandat Izvršnog odbora
Vidi originalni članak

Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, danas će navodno postati i predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca. 

Poslovni tjednik Lider javlja kako će u 15 sati biti izbor za Izvršni odbor i predsjednika HUP-a, a jedini kandidat za šefa je upravo Mudrinić. 

Na temelju prijedloga Nominacijskog odbora bit će izabrano šest članova izvršnog odbora i novi predsjednik Udruge čime se završava četverogodišnji mandat Izvršnog odbora te privremeni mandat obnašatelja dužnosti predsjednika HUP-a Ivana Milolože. 

Među HUP-ovcima je navodno bilo teško naći kandidata koji bi preuzeo funkciju predsjednika, jer se nitko nije htio "petljati" u to, već kada imaju problema i s vlastitim tvrtkama.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • eminap 01.03.2013.

    duša ti prokleta bila,

  • Capafiori 26.09.2012.

    Što očekivati od ove i ovakve Vlade kad oni sva naša očekivanja i nadanja realiziraju po našim predviđanjima? Ovo sve postaje toliko gadljivo da bi mi i ostavka kompletne vlade ličila na nemoralan čin :(

  • tomislav 12 25.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare