To je to što me zanima!

Jedna nestala u Rijeci, druga u Zagrebu: Traže 2 tinejdžerice

Jedna ima prebivalište u Hrašćici, a druga u Varaždinu. Djevojke su se udaljile sa svojih mjesta stanovanja istog dana, 8. veljače ove godine
Vidi originalni članak

Monika i Patricia Divjak, najvjerojatnije blizanke jer su obje rođene 10. ožujka 2003. godine u Varaždinu, vode se u evidenciji nestalih osoba. Patricia je nestala u Rijeci i njezin nestanak se vodi u PU primorsko - goranskoj, a Monika je nestala u Zagrebu i njezin nestanak vodi PU zagrebačka.

Jedna ima prebivalište u Hrašćici, a druga u Varaždinu. Djevojke su se udaljile sa svojih mjesta stanovanja istog dana, 8. veljače ove godine. Patricia je visoka 165 centimetra, svijetle je kose i smeđih očiju. Monika je visoka 168 centimetra, crne kose i smeđih očiju. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je obučena u tamnozelene jaknu, hlače i tenisice. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • domoljub029 13.02.2019.

    Zasvrbelo ih je tamo dolje i vratiti će se za par dana,ništa ne brinite

  • 13.02.2019.

    Blizanke ,a različite adrese?ako su roditelji rastavljeni i svaka kod jednog roditelja,vjerovatno pobjegle da budu skupa.

  • stari mudrac 13.02.2019.

    dobre su vam fotke! sve si mislim kako se čini sve da ih se ne nađe. halo, gdje su fotografije? pa cura nema već pet dana, gdje su fotografije!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare