To je to što me zanima!

Jednog ronioca udarila barka, a drugom čamac slomio nogu

Nizozemca je vozač plastične barke udario pramcem u glavu dok je ronio kraj Hvara dok je Splićanin teško ozlijeđen nakon što mu je propeler zahvatio nogu na Čiovu
Vidi originalni članak

Hendrik M.(64) ronio je kraj otočića Zečevo u hvarskom akvatoriju kad je na njega naletio brod koji je tud plovio. Bila je to srećom manja plastična brodica, a Nizozemca je pramac udario u glavu. Vozač broda najvjerojatnije nije ni primijetio da je udario ronioca te je nastavio ploviti. Hendrik je lakše ozlijeđen, a policija je pokrenula istragu. Nizozemac je ronio 20 metara od obale.

Mario B. (45) iz Splita doživio je sličnu nesreću, ali u uvali Duga na Čiovu. Mario je ronio, a kad je u jednom trenutku izašao na površinu udahnuti zrak, na njega je s gumenjakom naletio Ilija Š.(63) iz Zagreba. Propeler gumenjaka zahvatio je nogu nesretnog ronioca i teže ga ozlijedio. U bolnici mu je ustanovljen prijelom kosti stopala. Vozač gumenjaka navodno je policiji rekao kako je plovio u dozvoljenoj zoni, odnosno više od 300 metara od obale, ali policija nastavlja izvide.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miladraga 17.08.2011.

    Tako će biti sve dok ne pooštre kazne za glisiranje 300 m od obale!

  • pula65 16.08.2011.

    dobro je prošao,,, mogao je to biti horvatinčić!!!

  • Magellan 16.08.2011.

    A ne piše jesu li ronioci imali plutače koje signaliziraju da je ronioc dole. Ako jesu onda su ovi šoferi zaslužili da naje.u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare