To je to što me zanima!

Živi zid prosvjeduje pred Inom: 'Nemate muda, prodali ste ih'

Na prosvjedu na koji je pozvao Živi zid ispred zgrade Ine okupilo se oko 200 ljudi. Prosvjednici izvikuju 'Lopovi!', 'Nedamo Inu' i 'Nemate muda, davno ste ih prodali'
Vidi originalni članak

Oko 200 ljudi okupilo se u četvrtak prije podne ispred Avenue Malla u Zagrebu na prosvjedu na koji je pozvao Živi zid. Kolona, kojoj je na čeli bio Ivan Vilibor Sinčić zatim je prošetala do zgrade Ine. 

- Tko stoji iza 49 posto vlasništva Ine, iza kojih je Zagrebačka banka koja vodi skrbničke račune pravih vlasnika? Nafta je oduvijek bila predsjednički posao, a sada je mafijaški. Sanader i Karamarko su izdajnici koji rade za konkurenciju - kazao je Sinčić okupljenima. 

Kroz prozore Inine zgrade nekolicina prati okupljanje, dok prosvjednici izvikuju 'Lopovi!', 'Nedamo Inu' i 'Nemate muda, davno ste ih prodali'. 

Na prosvjed pozvali videom

Živi zid je putem svog Facebook profila podsjetio na skupštinu Ine koja se održava ovog četvrtka, te pozvao na okupljanje pred sjedištem tvrtke.

Uz poziv na okupljanje objavili su video "Matematika pljačke" u kojem nabrajaju političke afere i iznose koji se vežu uz njih.

"Hrvatska je opljačkana i ponižena!

- Okupimo se pred sjedištem tvrtke u 11.30 i recimo glasno i jasno što mislimo o svemu tome. Ne dozvolimo da pljačka ponovno bude legalizirana! Jednom za svagda treba reći - dosta je!", objavio je Živi zid.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • zora888 09.06.2016.

    moj glas ide ŽIVOM ZID-u forever.jedini imaju program za izlaz iz ovog ropstva...a sad kad se ovi plaćeni trolovi nalijepe sa svojim otrcanim komentarima koji izazivaju podsmijeh kod svih sa IQ>25

  • zora888 09.06.2016.

    moj glas ide ŽIVOM ZID-u forever.jedini imaju program za izlaz iz ovog ropstva...a sad kad se ovi plaćeni trolovi nalijepe sa svojim otrcanim komentarima koji izazivaju podsmijeh kod svih sa IQ>25

  • Usora1 09.06.2016.

    steta zbog malog ucesca, no obzirom da z.z. sve potencijalne saveznike pljuje na pasje ime nije ni cudo da ga podrzava sama ona "zvizak-gospoja". bas me zanima gdje se sakrise "urbani" i "obrazovani" zagrepcani pa i oni sto gledaju malo vise ulijevo. a bas imali priliku ispucati se protiv hdz-a, a mozda nije samo hdz kriv ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare