To je to što me zanima!

Jedva su preživjeli: Obiteljski prijatelj ih je u snu izbo nožem

Bračni par Rob Plevin i Sally Roythorne izgledaju kao i svaki drugi, običan par. Njihove fotografije s kćeri ne daju naslutiti da su prije par godina preživjeli horor
Vidi originalni članak

Bračni par Rob Plevin i Sally Roythorne izgledaju kao i svaki drugi, običan par. Njihove zajedničke fotografije s malenom djevojčicom ne daju naslutiti da su prije nekoliko godina preživjeli pravi horor.

Prije pet godina par je u svom domu organizirao proslavu za 30-ak prijatelja, povodom preseljenja u Cumbriu. Napustili su Newcastle kako bi bili bliže Robovim roditeljima koji su imali zdravstvene probleme, a zabavom su htjeli otvoriti novo poglavlje u životu.

Nešto poslije ponoći legli su u krevet. Za to vrijeme jedan od uzvanika, kuhar Matthew Lucas pošao je u kuhinju i uzeo nož. Par, koji je već usnuo, izbo je nožem po tijelu i glavi. Kako je kasnije rečeno na sudu, kuhar je tijekom zabave prišao nekolicini žena, no sve su ga odbile.

Rob je Lucasa poznavao oko desetak godina, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Plevin je kazao kako se Lucas prije zabave raspitivao hoće li biti slobodnih žena, naime frustriralo ga je što je još uvijek samac.

- Znali smo da je pod velikim stresom zbog posla, a imao je i novčanih poteškoća. Mislili smo da će zabava biti dobra prilika da se opusti. Nikad nam nije palo na pamet da bi mogao postati nasilan - kazao je Plevin.

Te kobne večeri, Sally je zadobila 18 uboda nožem u glavu i lice. Lucas joj je probio i pluća. Njezin suprug dobio je dva uboda nožem u vrat, a spasila ga je brza reakcija gostiju koju su odmah zaustavili krvarenje. Dva dana je bio u komi, a budući da je izgubio mnogo krvi, morao je na potpunu transfuziju krvi i višesatnu operaciju. Osim fizičkih, ta je večer na njima ostavila i snažne psihičke ožiljke.

Danas ovaj par pomaže drugima. A umjesto da su posvećeni isključivo svojim karijerama, kao što su bili nekad, sada više cijene život i novu priliku koja im je pružena. Utjehu u tome pruža im i malena kćerkica.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kormilar 31.03.2015.

    Još jedan primjer "pravog" prijatelja u kojeg možeš imati neograničeno povjerenje.

  • x00x 31.03.2015.

    kakva drzava, takve tablice

  • Big_Daddy 👊😎 31.03.2015.

    Nije mi jasno zašto je njih napao?? pa nisu mu oni krivi kaj nije mogo nač Žensku, a i isto tako mi nije jasno kak su ovi mogli ič spavati a gosti još u kući???

Komentiraj...
Vidi sve komentare