To je to što me zanima!

Jela sestrino stopalo i na lešu spavala mjesec dana

Radmila (74) i Ljubica (75) Stojanović živjele su u teškoj bijedi u selu kraj Požarevca. Nakon što je sestra umrla, Radmila je truplo pokrila smećem
Vidi originalni članak

Radmila Stojanović (74) iz sela Lučice kraj Požarevca u Srbiji jela je stopalo godinu dana starije sestre Ljubice, a na njenom je truplu spavala mjesec dana. Sestrino tijelo u kući je zatrpala starim stvarima i madracom, a meso je skidala tupim predmetom i kasnije ga jela, piše Kurir. Mještani su primijetili kako Ljubice već dulje nema u selu, a Radmila je govorila da je sestra u bolnici. To je provjerila susjeda liječnica, a kad je otkrila da sestra nije u bolnici, tražila je od policije da otkrije gdje je Ljubica.
- Radmila je bila jako slaba i prljava po licu, s noktima dužine 10 centimetara. Ležala je na madracu, a ispod je bilo sestrino truplo. Na upit zašto nije prijavila sestrinu smrt, rekla je "A što da onda jedem" - rekao je Kurirov izvor. Obdukcija je otkrila da je meso s noge odstranjeno mehanički, pa se pretpostavlja da je jela meso.
Sestre su u mjestu poznate kao skitnice, a živjele su u ostacima ruševne kuće. Za hranu su se snalazile po okolnim kontejnerima i smetlištima. U takvoj bijedi su odbijale pomoć susjeda. Sanitarna služba prošli je petak došla očistiti dvorište i zatekla gomilu kostiju uginulih pasa. U Centru za socijalni rad su rekli kako sestre nikad nisu bile prijavljene kao socijalni slučaj. Radmila je trenutačno na neuropsihijatrijskom odjelu bolnice u Požarevcu. Svega je svjesna, no još je izgladnjela. Iz gradske uprave kažu da ne snose odgovornost jer sestre nikad nisu imale dokumente.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • gradelji 27.03.2009.

    šta si dosad jela, stoko, ajmeee odo povratit, ajmeeeeee

  • alesiaj 07.02.2009.

    One nisu socijalni slučaj, trebale su obije završiti u ludaru i zaključat vrata za njima..

  • mata1 07.02.2009.

    nemogu da vjerujem.to sam samo gledao u bild novinama tamo u nekoj zemlji mongolije ili pitaj boga koja .da se clanovi familije ne kopaju da se jedu kad umru da je to kod njih svetinja to radit fuj povracamise.o boze svasta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare