To je to što me zanima!

Jelavić će ostati pritvoren do izručenja u Njemačku

Nikica Jelavić neće nuditi veću jamčevinu jer smatra da mu ni pet milijuna eura ne bi pomoglo da on izručenje Njemačkoj dočeka sa slobode
Vidi originalni članak

Sud u Krškom ponovno je odbio pustiti Nikicu Jelavića da uz jamčevinu od 500.000 eura sa slobode čeka izručenje Njemačkoj.
Ni jamčevina od pet milijiuna eura, smatraju Jelavićevi odvjetnici, ne bi bila dovoljna da on izručenje dočeka sa slobode, pa neće podnositi novi zahtjev. Sud u Krškom odbio je drugu žalbu obrane na odluku istražnog suca kojom je odbijen prijedlog da se Jelaviću ukine pritvor uz jamčevinu od pola milijuna eura.
To je Hini izjavio Jelavićev slovenski odvjetnik Drago Šribar, koji je sudsko rješenje o neprihvaćanju žalbe dobio u ponedjeljak. Odvjetnik očekuje da će Jelavić njemačkim pravosudnim tijelima  biti izručen krajem ovoga ili početkom idućeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gremljin 15.07.2008.

    jebi ga braco, nek sanader osnuje povjerenstvo koje će istražiti i utvrditi tko ja napravil takav propust da si ti završil u ćuzi. he-he. pa, jebi ga, u hrvatskoj možete ubijti i krasti, ali vani to ipak neće proći. jebi ga braco!

Komentiraj...
Vidi sve komentare