To je to što me zanima!

Jelavića oslobodili optužbi za ubojstvo i dva pokušaja

U ponovljenom suđenju za ubojstvo prolaznika Zorana Dominija i dva pokušaja ubojstva Vjeke Sliška u ponedjeljak su oslobodili Nikicu Jelavića
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu u ponedjeljak su, u ponovljenom suđenju, nepravomoćno oslobodili Nikicu Jelavića optužbi za ubojstvo slučajnog prolaznika Zorana Dominija 1999. i dva pokušaja ubojstva Vjeke Sliška. Oslobođen je zbog nedostatka dokaza. Od prvog suđenja je prošlo skoro deset godina, a Jelavića su dosad dva puta oslobodili. Tužiteljica Dunja Pavliček u svojim je završnim riječima kazala kako je Jelavić optužen za, kako bi se laički reklo, sačekušu, te kako je sve obavljeno vrlo profesionalno. No, ponovila je kako nije sporno da je Jelavić bio u veži zgrade u Maksimirskoj ulicu u Zagrebu iz koje je pokušan prvi atentat na Sliška 1995. godine. U veži je, kazala je Pavliček, nađena elegantna torba za tenis u kojoj je bila uplatnica na Jelavićevo ime.
- Prilično je nevjerojatno da je netko još '93. ukrao uplatnicu i čekao godinu i pol da bi je podmetnuo Jelaviću. Njegov odvjetnik Anto Nobilo rekao je kako se Jelaviću kao šefu mafije sudilo po 28 točaka optužnice, a za sve je oslobođen.
- Prošlo je deset godina, a još nemamo ubojicu Dominija. Tragova tko je ubojica, ima u spisu, a to nije Jelavić - zaključio je Nobilo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tratuljonac 16.11.2009.

    ULICA SEZAM SLAVI godisnjicu.I pridruzuje se u cestitkama Mappet Show

  • brkan1 16.11.2009.

    E moj bato lego bi ti da je to nekome u interesu.Ali ti nekoga držiš za jaja i taj te štiti. Pa to je u ovoj us...j zemlji muguće. A kako do ta on nije bio branitelj, pa svi lopine u ovoj državi odmah spominju da su oni bili branitelji.A ovaj je lukav,vlasnik je građevinske firme u Zagrebu koja je vlasnik građevinske firme u Osijeku(Osijek-Koteks),a obje rade za državu i dogovor pada za sve u zagrebu. I to je građevinska mafija,Jelavić ,Radić, Drofuljićka, to jer opasan trojac.Opasniji od bilo koga jer sada ih je napustio kolovođa Sanader koji je sve politički pokrivao.Banda koja pljačka hrvatsku. Vratite nam beograd da nas pljačka , lakše mi je kad me tuđin pljačka.

  • seka58 16.11.2009.

    On je najveći kriminalac i mafijaš kod nas ,čak ga ni Njemačka nije osudila nego su se nagodili s nijm za velike novce. Tko zna zašto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare