To je to što me zanima!

Jeli i pili 'na crno' u restoranu u Varaždinu, uhvatili 21 gosta

Inspektori Državnog inspektorata i Civilne zaštite ubrzo su utvrdili da se radi o prekršaju vezanom uz nezakonito obavljanje ugostiteljske djelatnosti i kršenje odluke Stožera civilne zaštite
Vidi originalni članak

Policija u Varaždinu uhvatila je 21 gosta kako, usprkos mjerama Stožera, jedu i piju u ugostiteljskom objektu.

- U četvrtak, 18. veljače tijekom jutarnjih sati, policijski službenici Policijske uprave varaždinske pružili su pomoć inspektorima Državnog inspektorata Područnog ureda Varaždin i inspektorima Civilne zaštite Područnog ureda Varaždin, prilikom obavljanja inspekcijskog nadzora nad objektom na području Općine Vidovec, vezano uz moguće nezakonito obavljanje ugostiteljske djelatnosti te kršenja Odluke Stožera civilne zaštite - piše u priopćenju. 

POZNAT POLICIJI Policajci ga zaustavili u Novoj Gradiški, lažno im se predstavio

Inspektori Državnog inspektorata i Civilne zaštite ubrzo su utvrdili da se radi o prekršaju vezanom uz nezakonito obavljanje ugostiteljske djelatnosti i kršenje odluke Stožera civilne zaštite o zabrani okupljanja više od 10 ljudi. 

Kako navode u priopćenju, inspektori spomenutih službi će nastaviti daljnji rad iz svoje nadležnosti, dok će policijski službenici Policijske uprave varaždinske provesti kriminalističko istraživanje radi sumnje u postojanje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • BlackRaven 19.02.2021.

    Po kojem "zakonu" ćete ih kazniti? Onom koji NIJE prošao Sabor i proceduru nego ga je Mili Vanili podrignuo u trenucima blaženosti?

  • Goran123456 18.02.2021.

    Ne shvačaju da ti panduri i inspektori pile granu na kojoj sijede. Jedno je zakon a drugo je pravda i procijena situacije

  • pijevac 18.02.2021.

    sad neće gosti morati platiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare