To je to što me zanima!

Dražen Jelenić: Život će mi se promijeniti, to je dio ovog posla

Recimo to tako, da se odričem tih nekih privilegija za drugu, a to je da zajedno sa svojim kolegama mogu činiti dobro za građane ove zemlje - poručio je novi glavni državni odvjetnik Jelenić
Vidi originalni članak

Nakon što je dobio potporu Sabora, Dražen Jelenić prisegnuo je u Saboru na funkciju glavnog državnog odvjetnika. Dužnost će preuzeti idući tjedan, nakon što mandat istekne njegovom prethodniku Dinku Cvitanu.

POGLEDAJTE VIDEO

Na pitanje osjeća li tremu, s obzirom i na priznanje Cvitana da su mu prijetili ubojstvom iz dva izvora zbog čega on i obitelj imaju pojačanu policijsku zaštitu. 

- To je sastavni dio ovog posla. Preuzimanjem dužnosti pristajete i na takve stvar, koje nisu ugodne. Svjestan sam da će mi se život promijeniti, ali recimo to tako, da se odričem tih nekih privilegija za drugu, a to je da zajedno sa svojim kolegama mogu činiti dobro za građane ove zemlje - poručio je Jelenić. 

POGLEDAJTE VIDEO

Priznao je i da mu je puno lakše bilo na Odboru za pravosuđe, gdje je odgovarao na pitanja zastupnika, nego na samoj svečanoj prisezi u Saboru. 

- Na Odboru sam se osjećao kao riba u vodi. Naučen sam da odgovaram na pitanja. Ovi prigodni prijemi, to mi malo lošije ide - kazao je novi glavni državni odvjetnik

Ponovio je kako ima posložene prioritete, ali i ideje za poboljšanje sustava na kojima će raditi tijekom mandata. 

- Podršku većine kolega sigurno imam - rekao je Jelenić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • HRVAT ALI PRAVI 21.04.2018.

    Samo dobro zabij one LADICE od Cvitana da nebi ispao slucajno neki papir koji nije za javnost a u ladicama lezi vec ohoho godina.

  • bajos41 21.04.2018.

    Sve dok politika ima kajmaka na glavi i na racunima po ino bankama. I dok biraju drzavnok odvjetnika...najebat ce bske sto prodaju luk bez racuna, pusaci sto motaju duhan...

  • ANONIMUS100 20.04.2018.

    Jelenić jel ima korjene iz Žumberka, tko zna?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare