To je to što me zanima!

Jerolimovu (HDZ) su skinuli imunitet, sad slijedi optužnica

Jerolimovu je skinut imunitet na zahtjev Zadarskog državnog odvjetništva kako bi mogli protiv njega dići optužnicu zbog falsificiranja diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu
Vidi originalni članak

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo u četvrtak je jednoglasno skinulo imunitet zastupniku Anti Jerolimovu (HDZ). Tu odluku još treba potvrditi Sabor. 

Podsjetimo, Jerolimovu je skinut imunitet na zahtjev Zadarskog državnog odvjetništva kako bi mogli protiv njega dići optužnicu zbog falsificiranja diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.  Općinskom državnom odvjetništvu u veljači 2015. zagrebački Ekonomski fakultet poslao je dopis u kojem potvrđuju da Jerolimov od 1999. godine do 2006. nikada nije bio upisan kao student.  Jerolimov je podnošenjem zahtjeva za upis stečene stručne spreme temeljem neistinite diplome počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave

Inače, Jerolimov je u Saboru od rujna 2013., kada je u saborskim klupama zamijenio Božidara Kalmetu.

Buriću zbog klevete nisu skinuli imunitet 

Mandatno-imunitetno povjerenstvo nije skinulo imunitet Dinku Buriću (HDSSB), što je zbog klevete zatražio odvjetnik Dragana Crnogorca. Ovo ni ne čudi, budući da je riječ o privatnom tužitelju, a u tom se slučaju rijetko kada skida imunitet.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bajica1009 16.04.2015.

    Još jedan veliki rvat koji uz mirovinu može u sabor pa da tamo nebi bio seljo nabavi mi diplomu, kad može glavni tajnik i strateg stranke može i zastupnik to je reformirana stranka, najebali smo zbog ovakih i još što nam slijedi..............samo glasajte za nas.

  • diba_1 16.04.2015.

    skidanjem imuniteta ništa se bitno neće promjeniti, malo će se pisati i sve brzo zaboraviti.

  • crazy mind 16.04.2015.

    njima je to prirodeno. kada je nakon rata krenula provjera diploma u mup-u izmedu ostalih su otkrili baju koj je kupio diplomu srednje skole. iako je sve bilo nesporno na intervenciju ministra isti je ostavljen na radnom mjestu jer kao sto je rekao ministar nije cilj provjere stvaranje sirotinje. baja postenjak je imao petero djece-humanost ispred prava (o pravdi necemo ni razmisljati)

Komentiraj...
Vidi sve komentare