To je to što me zanima!

Jeste ga vidjeli? Poslovnice za otkup zlata opljačkao tri puta

Zagreb: Muškarac ima između 35 i 45 godina, visok je oko 190 cm i jače je tjelesne građe. Okruglog je lica, tamnije puti i ima kratku smeđu kosu. Policija traži pomoć
Vidi originalni članak

Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg sumnjaju da je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao tri poslovnice za otkup plemenitih metala u Zagrebu.

Jedno od razbojništava počinio je u prosincu prošle godine u Ulici Alberta Fortica, a u svibnju prošle i veljači ove godine pljačkao je u Ulici Ivane Brlić Mažuranić.

Muškarac ima između 35 i 45 godina, visok je oko 190 centimetara i jače je tjelesne građe. Okruglog je lica, tamnije puti i ima kratku smeđu kosu. Bio je odjeven u jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače, te je imao crne Adidas tenisice.

Policija moli da im se oni koji imaju informacije o ovom muškarcu jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • SmiljanVajdić 17.07.2013.

    da ima nebi krao.Bravo samo ne diraj zaposlenike

  • dl20 17.07.2013.

    majstor,navijam da ga ne nađu :)

  • leonaleonic 17.07.2013.

    Kako znaju da je tri puta opljačkao , a ne znaju tko je? Čemu nadzorne kamere, kad ovako jasnu sliku policija ne zna upotrijebiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare