To je to što me zanima!

Jeste li ga vidjeli? Žrtvama je prišao s leđa i istrgnuo novac

Zagrebačka policija traga za muškarcem s fotografija kojeg sumnjiče da je počinio dvije krađe tijekom srpnja prošle godine. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traga za muškarcem s fotografija kojeg sumnjiče da je počinio dvije krađe.

On je 4. srpnja  prošle godine oko 10.45 sati  u Ulici  VII. Retkovec s leđa prišao ženi i iz ruke joj istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novčanik s više tisuća kuna. Sumnja se da je isti razbojnik 30. srpnja oko 11 sati u Ulici Petra Svačića, u Sesvetama, s leđa prišao muškarcu i istrgnuo mu torbicu koju je nosio ispod ruke. Na taj način je otuđio nekoliko desetaka tisuća.

Radi se o muškoj osobi staroj oko 20-25 godina, visine oko 170-180 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe kraće kose. 

Policija moli građane da ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

PUZ


Idi na 24sata

Komentari 115

  • pčela 29.03.2015.

    Ne znam ni šta je bilo prije dva dana a ne nešto prije skoro godine dana.

  • liliana 29.03.2015.

    Kaj oni u policiji nemaju sistem da po slici probađu lopova.Kupuju nove aute,a tehnika im je predratna.

  • pitaj korisnika 29.03.2015.

    uhhh od prošle godine koliko će mu to kamata bit i sreća da je mazno kune da nisu švicarci još bi popušio na tečaju hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare