To je to što me zanima!

Jeste li ga vidjeli? Policija u potrazi za pljačkašem iz Siska

Nepoznati maskirani muškarac opljačkao je 10. travnja poslovnicu za otkup zlata u Sisku. Objavili su fotografije s nadzornih kamera. Policija traži pomoć građana
Vidi originalni članak

Policija u Sisku traga za nepoznatim maskiranim počiniteljem koji je 10. travnja oko 7.30 sati u Ulici Stjepana i Antuna Radića opljačkao poslovnicu za otkup zlata.

Prema fotografijama snimki s nadzornih kamera riječ je o muškarcu starosti oko 40 godina, visokom oko 185 centimetara, krupnije je građe i tamnije kose. Bio je odjeven u dužu maskirnu jaknu i svjetlo plave hlače. Imao je sive rukavice, tamnu šilt kapu i šal crne boje.

Policija moli građane da ukoliko raspolažu informacijama o nepoznatom muškarcu s priloženih fotografija, o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192, a informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese sisacko-moslavacka@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno, navodi PU sisačko moslavačka.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tmendas 15.04.2015.

    Svatko tko zna ili misli da mu je poznata ta osoba sa slike trebala bi dojaviti policiji jer on sutra može doći i u vašu kuću i što da ga netko od vaših ukućana zatekne u kući ( žena ili dijete) ?Za lopovluk nema opravdanja.

  • tmendas 15.04.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da bi se određeni komentar trebao ukloniti jer je neprimjeren ili je SPAM, označite ga zastavicom. Lp

  • milanmilan 15.04.2015.

    ma to je naj vjerojatnije onaj čovjek od kojega je ovaj otkupio dukate po 40 kn po gramu kad je jadan čovjek bio primoran prodati pod mus jer je bio pod ovrhon i deložacijom. TO JE MOJ STAV !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare