To je to što me zanima!

Jeste li ga vidjeli? Razbojnika traže zbog pljački u Zagrebu

Razbojnik ima između 25 i 30 godina, visok je oko 175 cm, te je srednje tjelesne građe. Ima kratku smeđu kosu s izraženim čeonim zaliscima. Traži ga policija
Vidi originalni članak

Policija je objavila fotografije muškarca, kojeg traže zbog sumnje da je počinio dva razbojništva u poslovnici za otkup plemenitih metala u Ozaljskoj ulici u Zagrebu. Poslovnicu je opljačkao u prosincu prošle godine te u veljači ove godine.

Radi se o muškarcu koji ima između 25 i 30 godina, visok je oko 175 cm, te je srednje tjelesne građe. Ima kratku smeđu kosu s izraženim čeonim zaliscima. Muškarac je nosio dioptrijske naočale i bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i crne cipele. 

Mole građane da, ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ljubica ljubičica_1 14.02.2014.

    Može on imati i više od 30go!

  • jelica bara 14.02.2014.

    bravo Michael Monaco , isto mislimo

  • jelica bara 14.02.2014.

    hdz-ova mladež sigurno nije , njihovi su se dosta nakrali , a , nadam se da ga neće uhvatiti , sigurno je odneo siću , spram onoga što je prijašnja vlast pobrala , hihihiu

Komentiraj...
Vidi sve komentare