To je to što me zanima!

Jeste li ih vidjeli? Prošli tjedan nestalo je osam maloljetnika

Od 11 nestalih osoba prošlog atjedna,  pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Jasminom Horvat, Aleksandrom Ignjac, Tomislavom Mžikom...
Vidi originalni članak

Od 11 nestalih osoba prošlog atjedna,  pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Jasminom Horvat, Aleksandrom Ignjac, Tomislavom Mžikom, Antonijem Osmanovićem, Zdravkom Pavlišom, Tarom Pomper.

Monika Brdarić (15) je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, tamnoplavu kosu i slabije je tjelesne građe. Monika se u nedjelju, 24. travnja udaljila s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Hakija Ferizi (12)  se u petak, 22. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Viktorijo Grublješić (12) je visok 155 centimetara, ima crne oči i crnu kosu. Viktorijo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Danijela Jelić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđe oči, smeđu valovitu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Danijela se u srijedu, 27. travnja udaljila s adrese u Vugrovcu, A. Šenoe 52 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je traperice, bež jaknu i bijelu majicu.

Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plave oči, plavu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ivona se u subotu, 23. travnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu ravnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Monika se u utorak, 26.  travnja udaljila s adrese u Križu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Mark  Mihaljinec (16) se u srijedu, 27.  travnja udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mateo Oršuš (12) ima kestenjaste oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mateo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.


 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mala vevejica 01.05.2016.

    Ako su pobjegli iz odgojnih ustanova onda ih ne krivim... Samo pametno dico

  • DamirSubotnik 30.04.2016.

    monika kovačić je naðena,ali je ponovo pobjegla iz doma za odgoj djece i mladezi

  • japanokinez 29.04.2016.

    Nije ni čudno kad svako malo netko nestane i želi skrenuti na sebe pozornost. Dovoljno je pogledati TV i kad tamo vide ko ja jućer onu Bornu, došlo mi da pobjegnem kad sam je čuo kako se cereka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare