To je to što me zanima!

Jeste li vidjeli ovaj dekolte? Objavili sliku bujne pljačkašice

Djevojka, za koju se vjeruje da ima oko 20 godina, u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu opljačkala je benzinsku postaju. Policija je za njom izdala tjeralicu
Vidi originalni članak

"Opasni" bandit koji tjednima hara obalom australskog Queenslanda zapravo je ljepuškasta plavuša, koju su tijekom posljednje krađe snimile nadzorne kamere, izvijestila je lokalna policija. Djevojka, za koju se vjeruje da ima oko 20 godina, u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu opljačkala je benzinsku postaju, javlja Daily Mail. Zaposleniku benzinske postaje prijetila je nožem, a policija je izdala za njom tjeralicu. 

Tamošnji mediji javljaju kako je djevojka već uvježbani lopov, a tijekom posljednjeg razbojništva koristila je i rukavice kako ne bi nigdje ostavila otiske prstiju. Ipak, na nadzorne kamere nije mislila, ali je na svoj izgled potrošila dosta vremena. Djevojka je na sebi imala duboko dekoltiranu majicu, crnu kapu, a "pazila" je i na to da joj frizura bude postojana. Australska policija izvijestila je kako će im svi ti detalji olakšati potragu za zloglasnim lopovom. Srećom, u pljačkama nitko nije ozlijeđen, a djevojka je svima "samo" prijetila smrću te je odlazila nakon što bi dobila novac.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • GospodinHorvat 03.07.2012.

    Ja bih prije rekao da je to uvod u pornić :)

  • shPINa 03.07.2012.

    trazi se pljackasica. profil napadaca je: visina nepoznata,boja kose nepoznata,zensko-da,odjeca nepoznata,sise 6 (sestice) lagano vise desna malo veca od ljeve mali madez na ljevoj sisi,ubod komarca na desnoj oko 5 cm iznad bradavice.

  • analitičar 03.07.2012.

    Treba joj lova za Zrće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare