To je to što me zanima!

Jeste li za izgradnju više golf terena u Hrvatskoj?

Mislite li da bi imali koristi od više golf terena i da bi nam to produljilo sezonu? Golferi su u pravilu imućniji ljudi, imaju visoku potrošnju...
Vidi originalni članak

Gotovo 35 posto turističkog prometa u Hrvatskoj "odradi" se na vrhuncu sezone. To je jako kratko razdoblje. Hrvatska zato ima kratke sezone i nisku iskoristivost kapaciteta. Neki kako opociju produljenja sezone vide golf.Golferi mogu igrati golf dobar dio godine, bogati su, sa sobom najčešće dovode i obitelj, imaju visoku potrošnju, angažiraju puno resursa.
No mišljenja su oko golfa jako suprotstavljena. "Hrvatska", reći će mnogi zagovornici golfa, "ima 3 kluba i 33 udruge za borbu protiv golfa". Antigolferi, naime, tvrde da će izgradnja golf igrališta devastirati prirodu. Španjolska ima tristotinjak igrališta za golf, pa bi Hrvatska, desetak puta manja, mogla imati oko 30. Jeste li za to, ili protiv? Mislite li da bi imali koristi od više golf terena i da bi nam to produljilo sezonu?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ZekaPeka 06.08.2010.

    Ej pa nemožemo jedan stadion napravit kak spada sad ćemo mi tu radit neke golf terene.bili bi fensi a nismo sposobni spasit vukovar od komaraca.koma

  • PapaŠtrumpf 06.08.2010.

    Ne trošite mi vodu (još jedino što je ostalo u ovoj državi) na gluposti, jer ćemo uvoziti krtice i puštati ih po golf-terenima da imate rupa za gađanje.

  • PapaŠtrumpf 06.08.2010.

    Možda bolje Mercedes nego Golf teren ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare