To je to što me zanima!

Jesu li ova ubojstva okidač za napad na policajce u Dallasu?

Policajci su u utorak ubili Altona Sterlinga (37) u Louisiani. On je bio prodavač CD-a i nije bio poznat po kriminalu. Dan kasnije ubili su Philandoa Castilea (32) u automobilu
Vidi originalni članak

Philando Castile (32) bio je u četvrtak u automobilu s djevojkom Lavish Reynolds i njezinom kćeri (4). Zaustavila ih je policija u Minneapolisu jer je na vozilu bilo slomljeno svjetlo. Policajac je zapovjedio Castileu da raširi ruke jer mu je ovaj rekao da ima oružje za koje ima dozvolu.

Castile je onda, prema izjavi njegove djevojke koja je sve uživo prenosila na Facebooku, htio izvaditi vozačku dozvolu i dokumente, a onda je policajac na njega pucao. Lavish je na Facebooku objavila šokantan video na kojem se vidi kako njezin dečko krvari i umire. 

Samo dan ranije policajci su ubili Altona Sterlinga (37) u Louisiani. Policija je dobila dojavu da on nekome prijeti pištoljem. Kada su došli srušili su ga na pod i pucali u njega. Preliminarnom obdukcijom utvrđeno je da su uzrok Sterlingove smrti višestruke rane od vatrenog oružja na prsima i leđima. Obitelj pak kaže kako je Alton bio poznat kao "CD man", odnosno lokalni prodavač glazbenih i filmskih DVD-a. Svoj je posao obavljao uz dopuštenje vlasnika trgovine ispred koje je ubijen, a obitelj tvrdi da nije bio povezan s kriminalom. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NarodnaDemokracija 08.07.2016.

    policajci u hrvatskoj ubijaju hrvatske branitelje i stite potplacene huligane, a gdje je protest naroda ?

  • vrelajuha1 08.07.2016.

    Parade homoseksualaca, pedofila na Zapadu, odsijecanje glava i kamenovanja u islamskom svijetu, ubostva snaga reda u srcu Amerike, legalizirana pedofilska stranka u Nizozemskoj, kurikularna reforma po učenjima pedofila Kinseya pokušana u Hrvatskoj, svakodnevni pokolji islamista u srcu Europe, slobodnozidarski plan napučivanja Europe radikalnim muslimanima i napad na sve kršćanske vrijednosti...dobrodošli u 2016!

  • Mike O' Milla 08.07.2016.

    pa ti čamugo guraj ruku u djep,, ako su ti rekli da rasiris rasiri,, a ne gurat prema pistolju ruku... ko kaze da nije mislio izvuci pistolj i pucati na ljude koji rade svoj posao ?!???!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare