To je to što me zanima!

Nagodit će se? Opet odgodili suđenje 'bombašima iz Vodica'

Šestoricu Vodičana tereti se za postavljanje bombe na Trgu bana Jelačića. Već dvije rasprave su odgođene. Obrana i tužiteljstvo žele slučaj riješiti nagodbom
Vidi originalni članak

U srijedu je ponovo odgođeno suđenje šestorici Vodičana zbog postavljanja eksplozivne naprave na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u siječnju 2013. godine. Ovo je već druga rasprava koju su odgodili. Prva se trebala održati još 3. ožujka, no odgodili su je. Kako se doznaje, razlog odgode leži u tome što obrane i tužiteljstvo slučaj pokušavaju riješiti nagodbom

Neki od branitelja nadaju se da bi se s tužiteljstvom mogli nagoditi na uvjetne kazne, uz nadoknadu materijalne štete

Zbog postavljanja improvizirane eksplozivne naprave optuženi su Tomislav Duvnjak (30), Domagoj Šprljan (32), Tomislav Strikoman (29), Ivan Tubić (32), Lovro Birin (30) i Ivan Šprljan (60)

U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a tužiteljstvo šestoricu Vodičana tereti da su ugrozili živote sedmero prolaznika. Optuženi su za dovođenje u opasnost života i imovine te pomaganje u tom nedjelu. Prijeti im i do pet godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 03.04.2014.

    Može nagodba: bombašima deset godina zatvora i svaki plati milijun kuna odštete. To je nagodba. TEJK IT OT LIV IT (Bandinjo)

  • zng108 02.04.2014.

    stalno pricaju da smo isti pred zakonom ovo je dokaz da nismo,,,,,,,,,,

  • Ahileja 02.04.2014.

    To je slika našeg pravosuđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare