To je to što me zanima!

Jet-set pas: Na psa troši čak 6000 kuna na mjesec

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo je Freak iz Zagreba. Mješanac je čivave i pinča. Ima vlastitu krojačicu, nosi skupe stvari, voli Dolce&Gabbanu... Živi bolje od većine Hrvata
Vidi originalni članak

Oduvijek sam htio psa kako bih ga mogao odijevati. Dugo sam ga tražio, a kad sam Freaka dobio na dar, brzo sam ga zavolio, počinje svoju priču Nikola Popović (19) iz Gornje Grede kraj Dugog Sela, ponosni vlasnik mješanca čivave i pinča. Na psa troši i do 6000 kuna na mjesec, a novac zarađuje kao novinar, ali i kad se s Freakom pojavljuje na različitim događanjima. Već su ga pozvali na party Paris Hilton na kojem predstavlja svoj pjenušac, a tamo će Freak upoznati njezinu kujicu Tinkerbell.
- Čim sam ga dobio, navikao sam ga na oblačenje. Nije on navikao da izađe van bez ičega, pogotovo sada u zimskom razdoblju, kaže ponosni vlasnik Nikola. Za Freakov prvi rođendan Nikola planira veliko slavlje na sa posebnom tortom za pse.
- Majicu bi mu trebala napraviti i Leonarda Boban - kaže Nikola. Većinu odjeća za Freaka kreira Nikola te on bira i materijale, Freakova krojačica Vesna mu šiva odjeću. Freak se tako može pohvaliti različitim “psećim krpicama“ za svakodnevni outfit, odnosno jaknicama i majicama. Ima i potkošulju, kućni ogrtač od svile, kabanicu, razne ogrlice, od kojih su neke od nerca, a ima čak i pseće kupaće gaće.
- Cijene se kreću između 150 i 300 kuna, najskuplje što sam mu kupio bila je ogrlica od nerca za čak 800 kuna - kaže Nikola.
Nikola i Freak imaju i neke slične krpice za šetnju gradom.

NA PSA FREAKA TROŠI TRI PROSJEČNE HRVATSKE MIROVINE
- Mjesečni izdaci za psa Freaka - 6000 kn
- Prosječna hrvatska plaća - 4971 kn
- Prosječna mirovina - 2206 kn
- Potrošačka košarica (obitelj sa 4 člana) - 6429 kn
- Freakova ogrlica od nerca - 800 kn
- Freakove kućne gaćice - 150 kn

Idi na 24sata

Komentari 153

  • user_90552 10.03.2011.

    ja imam istog psića kao i ovaj gosp.zaista su dragi i zanimljivi psi,ali mislim da je gosp.pretjero sa ovakvim tretiranjem psa.bolje da je rodio sa nekom lijepom ženom djete pa da je na njega trošio novac,bar bi mu se nekad to vratilo ovako samo blamira se.

  • crystal 19.02.2008.

    Bolesno. Životinje NISU modni dodatak!!!

  • crystal 19.02.2008.

    Ovo je zbilja bolesno. Životinje nisu namjenjene za oblačenje kojekakve robe na sebe. A ovo je samo primjer iživljavanja vlasnika nad svojim ljubimcem. Očito je da vlasnik ima nekih problema, pa zato njegov pas to mora trpiti. Životinje NISU modni dodatak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare