To je to što me zanima!

Ježiću još 2 mjeseca pritvora, trebaju ispitati još 30 svjedoka

Vlasnika Diokija Roberta Ježića sumnjiče za kupovinu struje po cijeni nižoj od onih za povlaštene potrošače. Time je HEP oštećen za 6,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Županijski sud produžio je istražni pritvor Robertu Ježiću za još dva mjeseca, piše Novi list. Sud je to odlučio na prijedlog Uskoka kako vlasnik Diokija ne bi utjecao na svjedoke. U istrazi treba ispitati još 30-ak svjedoka. 

Ježića sumnjiče za kupovinu struje po cijeni nižoj od onih za povlaštene potrošače. Time je HEP oštećen za 6,3 milijuna kuna. Terete ga i za pozajmicu od HEP-a od 15 milijuna kuna čije je vraćanje odugovlačio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kapica 06.01.2011.

    i hadzeovci vele nema lopovluka pa kakvi su jezic i sanader prijatelji da si tako jeftine aute kupuju a narod nema sto da jede sram vas bilo skupa sa kosorkom sve je ona za to znala tko je jezic i kakva je on faca pa da su mu stoljecima starci stvarali nebi to imao za ovih par godina sto je pokrao skupa sa ovom bandom lopovskom samo se loptice prebacuju a mi kao umjetni umjesto da smo slozni i da se pobunimo kao sto je vani ne mi se bojimo da ne izgubimo i tu malu placu koju zarađujemo od 2500 kuna strasno neka ostane u zatvoru 150 god nama to nista ne znaci vrati ti mili moj sto ste pokrali ne vama nego cijeloj vasoj familiji jer ste to lukavo pospremili na tajne racune

  • megan2006 06.01.2011.

    ježić je.bo liju, vidio ih zeko ,a kritikovao ih medo ... kraj prvog djela....

  • be yourself 05.01.2011.

    E j..i.., koliko je i ova lopina zamračila para nitko neće vjerovatno nikad otkriti. Nos mu se od laži krivi na ovoj statičnoj slici kad ga malo duže gledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare