To je to što me zanima!

Jeziva snimka: Provalio im je u kuću i stajao nad tinejdžerkom

WICHITA, KANSAS Zvali su me i rekli da im je netko u kući. Ma odmah sam krenula prema njima, nikakvo oružje, spremala sam ga dobro prebiti, rekla je baka
Vidi originalni članak

Kad sam otvorila oči, imala sam osjećaj kao da se radi o sceni u filmu. Uplašilo me to, činjenica da netko stoji nad tobom i gleda te dok spavaš, a toga nisi svjestan, ispričala je Aniyah Robinson (15) iz Wichite u saveznoj državi Kansas za lokalnu postaju KAKE.com.

POGLEDAJTE VIDEO: Provalnik stajao iznad usnule tinejdžerke

Baka: Krećem, netko će dobiti dobre batine

U petak oko 2.30 ujutro, netko je provalio u njezinu kuću. Na kameri se vidi kako provalnik stoji iznad usnule tinejdžerke. Prije toga se šuljao kućom i bio je i u drugim sobama. Ništa nije ukrao.

- Uletjela mi je u sobu, plakala je i vrištala: 'Mama, mama, netko je u kući'- ispričala je majka Angel, koja je odmah potrčala po dvogodišnju kćer u drugu sobu. Sve tri zatvorile su se u sobu. Angel je potom nazvala svoju majku Carol Robinson, Aniyahinu baku. 

- Rekla mi je: 'Mama, netko nam je u kući'. Pitala sam je: 'Sad, ovog trena?'. Rekla sam da odmah dolazim. Nikakvo oružje mi nije trebalo, samo sam razmišljala da će netko dobiti dobre batine - ispričala je Carol.

Provalnik je pobjegao prije njezinog dolaska, kao i prije policije. 

- Što je još strašnije, ništa nije ukrao. Ne znamo zašto je bio u kući - dodala je Angel, koja se nada da će policija uz pomoć video snimke pronaći provalnika.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jo2hn8ny 14.05.2020.

    Ništa bez skračene 12-ce.

  • 14.05.2020.

    čuj zvala baku,di je muž,ljubavnik,brat,brati,cousin?

  • serendipity26 14.05.2020.

    Ako ste opljačkani vjerovatno vas je netko pratio.. Treba samo malo vrtiti film koliko i kad novaca ste dizali. Mozda se djeca hvalila novim mobitelima. Mozda ste kupili novo auto... A nakon šest kamera i protuprovalnih vrata ipak je ušao u kuću kad su djeca jedan dan zaboravila zaključati i otići na igralište. Sad imam dva vucjaka parkirana ispred vrata i mirno spavam.. Dok bi izasla kožu bi mu skinuli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare