To je to što me zanima!

Jezive scene iz Varaždina: Krv se slijevala niz vozačeva vrata

Ekipa za očevid utvrđuje sve okolnosti koje bi trebale pomoći rasvjetljavanju pokušaja ubojstva u Varaždinu. Navodno je djevojka (21) nožem izbola muškarca (30)
Vidi originalni članak

Policijski službenici u četvrtak popodne još su izuzimali dokaze, odnosno pretraživali osobni automobil koji s tragovima krvi na vozačevim vratima stoji napušten na kolniku u Kumičićevoj ulici u Varaždinu. Ekipa za očevid utvrđuje sve okolnosti koje bi trebale pomoći rasvjetljavanju pokušaja ubojstva, javlja Regionalni tjednik.

Podsjetimo, noćas oko 3.50 sati 21-godišnjakinja nožem pokušala ubiti muškarca (30) i zatim pobjegla. Kako se doznaje od policije, točno mjesto događaja još se uvijek utvrđuje, no pretpostavlja se da se sve dogodilo na području oko Drave.

- Djevojka je nožem ozlijedila 30-godišnjaka koji je zadobio više reznih rana, a pretpostavlja se da se on potom automobilom dovezao do Kumičićeve ulice gdje je pronađen. Policiju je o događaju obavijestila hitna medicinska pomoć - rekla je Martina Kolarić glasnogovornica PU varaždinske.

Djevojku je policija uhitila i nalazi se na krim-obradi, dok je 30-godišnjak u varaždinskoj bolnici. Regionalni tjednik navodi kako je jedna osoba lakše, a druga teže ozlijeđena, pa se pretpostavlja da je djevojka u napadu zadobila lakše ozljede.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ĆVIČEK 17.06.2017.

    Zašto bi djevojka u napadu dobila lakše ozljede,mozda je u samoobrani dobila lakše,da nebi zadala još teže ozljede.kad pišete članak pročitajte prije nego ga objavite jer ispadate polupismeni.

  • nixaaa18 15.06.2017.

    Cura ga napadal prek fejsa stela se naci sa njim on je pristal i spikala ga tak da je decko u komi i da postoji nedaj boze da umre dosadivala mu je nekoliko mjeseci i sve ovo planirala.

  • B1307R 15.06.2017.

    Možda je gemišt poskupel kod Klopoca pa je izbo nered...

Komentiraj...
Vidi sve komentare