To je to što me zanima!

Joca Amsterdam poručio: Lažu, nisam ubio Pukanića!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpski mafijaš Sreten Jocić Joca putem suradnika rekao je bi trebalo pogledati dokumente tužilaštva u Bariju i tamo tražiti motiv za ubojstvo Pukanića
Vidi originalni članak

Jocićev bliski suradnik koji je želi ostati anoniman, prenio je srbijanskom Pressu Jocinu poruku.
- Istina je da je jedan od uhićenih, Slobodan Đurović, moj kum, ali što to dokazuje?, poručio je Sreten Jocić zvan Joca Amsterdam. On je, kaže njegov suradnik, uvjeren da netko iz Hrvatske na silu želi nekoga iz Srbije uvući u Pukanićevo ubojstvo. Jocić je i insinuirao da bi trebalo pogledati dokumente tužilaštva u Bariju gdje je svojedobno Mile Đukanović optužen za šverc cigareta, a Pukanić je bio jedan od glavnih svjedoka tužilaštva. Tu bi, kaže Jocin suradnik, mogao biti motiv za ubojstvo Pukanića. Ivo Pukanić u seriji tekstova u Nacionalu iz 2001. godine optužio je Stanka Subotića Caneta za šverc cigareta u Srbiji i Crnoj Gori. Pukanić je tada tvrdio i da je u isti posao umješan i crnogorski premijer Milo Đukanović. Odvjetnik Sretena Jocića, Zdenko Tomanović rekao je da će se Joca odazvati pozivu i dati izjavu u vezi s ubojstvom Ive Pukanića. Jocin odvjetnik kazao je kako Jocića još nitko od hrvatskih i srbijanskih sudova nije zvao da se očituje. On je dodao i da njegov klijent nije umiješan u Pukanićevu likvidaciju.

ĐUROVIĆ SE PRIJE POLASKA ZA ZAGREB SREO S JOCOM?
Podsjetimo, Slobodan Đurović, Jocićev kum, i Milenko Kuzmanović uhićeni su u automobilu zajedno sa Robertom i Lukom Matanićem 10-ak kilometara od Bajakova. Njih dvojica trebali su Matanićima osigurati dokumente i sigurno ih prevesti u Srbiju. Prije nego je krenuo za Zagreb, Đurović se, saznaje Blic susreo sa Jocićem u Beogradu.
Srbijanska policija, piše Press, imala saznanja da se Đurović i Kuzmanović spremaju u Zagreb, te su o tome obavijestili kolege u Hrvatskoj. Iako se njih dvojica ne povezuju sa samim izvršenjem ubojstva, kako doznaje izvor Pressa ispituje ih se po čijem je nalogu likvidiran Ivo Pukanić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • yippy 01.11.2008.

    ha,ha!!!

  • vea 01.11.2008.

    Da ga nisi ti ubio to znamo,ali .....

  • otrodotro 31.10.2008.

    Tko sad tu koga vuce za nos?u tekstu pise da su uhiceni u automobilu zajedno sa Matanicevima a policija ih zaskocila u kaficu benzinske.Nek se dogovore kaj ce pisati.Ma nema policija nista,zabavljaju javnost i u najgorem slucaju ciste srbima mafiju.Sta je sa nasim mafijasima? oni se sad smiju na sve to a pobijeno je pun Jarun ljudi a niti jedno ubojstvo nije rijeseno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare