To je to što me zanima!

Joe Biden imenovao isključivo ženski komunikacijski tim

Izabrani predsjednik Joe Biden imenovao je Jen Psaki, glasnogovornicu iz vremena Baracka Obame, predstavnicom za medije Bijele kuće, a glasnogovornicu kampanje Kate Bedingfield direktoricom komunikacija
Vidi originalni članak

Jen Psaki (41) obnašala je više funkcija, a među ostalima je bila direktorica komunikacija Bijele kuće za vrijeme administracije Baraka Obame i Joea Bidena.

Symone Sanders, viša savjetnica u kampanji Biden-Harris,  bit će glasnogovornica izabrane potpredsjednice Kamale Harris, a bivša predstavnica za medije u vrijeme Bidenova potpredsjedničkog mandata Elizabeth Alexander bit će direktorica komunikacija prve dame Jill Biden.

VAŽNA ODLUKA Tko će biti na čelu CIA-e? Biden razmatra imenovanje Obamina savjetnika za novog ravnatelja

"Ponosan sam što danas objavljujem da se prvi viši komunikacijski tim Bijele kuće sastoji samo od žena. Te kvalificirane i iskusne komunikatorice donose različite perspektive u svojem radu, a zajednički su posvećene boljoj izgradnji ove zemlje", rekao je Biden te dodao  da će to biti prvi put u povijesti da su vodeće komunikatorske uloge povjerene isključivo ženama.

Više savjetnice iz kampanje Karine Jean Pierre i Ashley Etienne dobit će također visoke funkcije u komunikacijskom timu.

BIDEN PREDSTAVIO SVOJ TIM 'Amerika je spremna voditi svijet, ne odmicati se od njega'

Psaki je na Twitteru napisala da je komunikacijski tim "najraznolikiji tim u povijesti, a također je to i šest mama male djece"

I u komunikacijskom timu Donalda Trumpa također je bilo nekoliko žena, uključujući predstavnicu za medije Kayleigh McEnany i direktoricu komunikacija Bijele kuće Alyssu Farah.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.11.2020.

    a kako to da vam je promaklo da trum ima vec 4 godine iskljucivo zenski komunikacijski tim, isto tako su iskljucivo zene i to na vodecim polozajima u podpredsjednickom timu a i u timu prve zene a i podpredsjednikove zene a da nezaboravimo da su u trumpovoj administraciji dvije zene bile glavne za nuklearno oruzije, hm.. kad cemo vec o tome

  • Borac protiv Prehlade 30.11.2020.

    Bravo! Uvijek je dobro kada se ljudi odabiru prema pigmentu kože ili spolnom organu umjesto prema sposobnosti 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare