To je to što me zanima!

Joe Biden pao tri puta dok se pokušao popeti u Air Force One

Joe Bidenu (79) nikako nije polazilo za rukom ukrcavanje na predsjednički zrakoplov kojim je trebao otputovati u Atlantu
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden danas jednostavno nije imao sreće. Dok se pokušavao popeti u popularni zrakoplov Air Force One, američki se predsjednik spotaknuo čak tri puta, prenosi New York Post.

Biden se u zrakoplov ukrcao kako bi odletio za Atlantu, gdje je bio predviđen njegov sastanak s predstavnicima azijske manjine zbog nedavnih ubojstava koji su se dogodili u salonima za masažu.

POGLEDAJTE VIDEO: Biden pao tri puta po stepenicama Air Force One-a

No, iako je imao svu volju ukrcati se ne zrakoplov, to mu nikako nije polazilo za rukom. Na snimci, koja je postala hit na društvenim mrežama, jasno se vidi kako se Biden spotaknuo čak tri puta na stepenicama predsjedničkog zrakoplova. 

OBJAVILA BIJELA KUĆA Biden ne žali što je ruskog predsjednika prozvao ubojicom

Predsjednik je prošao bez ikakvih ozljeda, odmah se digao na noge i pozdravio sve prisutne prije ukrcavanja u avion. 

Idi na 24sata

Komentari 263

  • nikolce 20.03.2021.

    Godine cine svoje. Nije to za smijati se. Sve nas isto ceka.

  • max2017 20.03.2021.

    Premladi svakako nisu za takvu funkciju ali ovaj čovjek nije medicinski za to ! Godine učine svoje i badava volja i lova ali hodanje po ravnom i sigurnom pokazuje se stalno-njemu su nadnaravni napor.......stepenice su teror za organizam.........kaj bi zagorci rekli -zdošel se !

  • medo-ministar laznih branitelja 20.03.2021.

    Pao 3 puta iz prve.Nije lose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare