To je to što me zanima!

John Edwards vara bolesnu ženu, ljubavnica trudna?

Kandidat za predsjednika SAD-a John Edwards (54) odbacuje navode da je njegova bivša ljubavnica Rielle Hunter trudna s njim 6 mjeseci
Vidi originalni članak

Johnova žena Elizabeth (58) već mjesecima se bori s rakom. Afera je dospjela u javnost kad je Andy Young (41), jedan od Edwardsovih ljudi koji je nedavno dao otkaz, izjavio da je on otac Rielleina djeteta, što je potvrdila i trudna Rielle Hunter.
Ipak neki američki mediji govore kako je istina potpuno drukčija. John je navodno ostavio Rielle kad je doznao da je trudna jer bi to moglo ugroziti njegovu kampanju, a istodobno i narušiti zdravlje teško bolesne supruge Elizabeth.
- Rielle mi je rekla da je Andy samo prijatelj i da nisu imali vezu, a da je John otac njezina djeteta - rekao je neimenovani izvor za jedan američki list dodajući da ona to nikad neće priznati kako mu ne bi naštetila. Edwardsovoj supruzi Elizabeth 2004. godine otkrili su rak, koji se sad opet aktivirao. Unatoč bolesti par Edwards odlučio je nastaviti s kampanjom. Predstavnik demokrata na nadolazećim izborima bit će poznat sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Xenci 20.12.2007.

    pa izgleda dosta mladoliko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare