To je to što me zanima!

'Jokić kojega je postavio SDP nije htio saslušati naše kritike'

U svom priopćenju istuču kako su ponosni što je Hrast bio pojačalo svih onih stručnjaka, akademika i stručnih institucija čiji glas nije bio dostupan široj javnosti
Vidi originalni članak

Nakon što ih je vođa kurikularne reforme Boris Jokić prozvao za ometanje njenog provođenja, oglasila se stranka Hrast. Istaknuli su kako su ponosni što je Hrast bio pojačalo svih onih stručnjaka, akademika i stručnih institucija čiji glas nije bio dostupan široj javnosti .

- Ekspertna skupina koju je postavio SDP, na čelu s g. Jokićem nije htjela saslušati i uključiti te stručnjake, dapače optuživala ih je da su protiv reforme samo zato jer su imali kritike na dosad učinjeno. Nadamo se da će se reforma sad još brže nastaviti, jer nam je ona vrlo potrebna. Nadamo se da će ekspertna skupina u novom sazivu pokazati širinu i da će uključiti mišljenja svih stručnjaka jer u tako važnoj temi nema mjesta isključivosti i ultimatumima - rekao je Ladislav Ilčić iz Hrasta.

Na kraju dodaje kako će Hrast i dalje otvoreno i s uvjerenjem iznositi stavove javnosti i struke i vjeru da će i nadalje
kvalitetno doprinositi razvoju hrvatskog školstva.

Idi na 24sata

Komentari 377

  • listovača 26.05.2016.

    Pa naravno!Nitko normalan ne želi srednji vijek u školi.Zapravo je u srednjem vijeku bilo manje crkvenog nauka u svjetovnim školama nego danas.

  • ljubica ljubičica_1 26.05.2016.

    Vidi ko se javija! Čovječe totalni si luzer.

  • liliana 26.05.2016.

    Jokić,Budak sve Hrvati.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare