To je to što me zanima!

Jordan dao ostavku: Dosta mi je sektašenja u HSU-u!

Šef HSU-a je na izbornoj skupštini u Vrbovcu dao neopozivu ostavku na dužnost predsjednika i odustao od kandidature za novog čelnika stranke
Vidi originalni članak

U zadnja tri mjeseca aktivnosti u HSU svele su se na sektašenja i lobiranja za funkcije u stranci te traženje moje smjene, a ja imam svoje dostojanstvo i u takvom okruženju ne želim više raditi, kazao je Jordan obrazlažući svoju odluku. Ustvrdio je da ne može prihvatiti optužbe pojedinih grupa u stranci da je on jedini krivac za neuspjeh na parlamentarnim izborima jer, kaže, postoje brojni objektivni i subjektivni razlozi među kojima je i "izrežirana zabuna" koju je među birače HSU-a unijela Stranka umirovljenika iz Splita.
Skupština HSU-a nastavila je s radom, a svoje programe pred oko 300 delegata iznijet će dvojica preostalih kandidata za predsjednika: jedini saborski zastupnik HSU-a u Saboru Silvano Hrelja te član Predsjedništva stranke Mihajlo Tomašković.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Goge61 14.03.2008.

    Bježi g.Jordane glavom bez obzira! Počele su tučnjave u stranci! Nije sigurno! A, da si barem nešto učinio za penziće! NISI! E, pa onda ZBOGOM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare