To je to što me zanima!

Još jedna brutalnost policije: Dječaka gušili, srušili i udarili

Dvojica policajaca gušila su, a potom i srušila o pod te udarila 14-godišnjeg Gyasi Hughesa, koji se svađao sa svojim kolegom u srednjoj školi u Round Rocku
Vidi originalni članak

U SAD-u zabilježen je novi slučaj policijske brutalnosti nad tamnoputim građanima. Ovaj put žrtva napada bio je 14-godišnji dječak u Texasu.

Dvojica policajaca gušila su, a potom i srušila o pod te udarila 14-godišnjeg Gyasi Hughesa, koji se svađao sa svojim kolegom u srednjoj školi u Round Rocku. Dok je svađa dvojice učenika opisana kao blaga te ju je odmah prekinuo zamjenik ravnatelja, svjedoci tvrde da je sve eskaliralo kad se umiješala policija.

Na videu je vidljivo kako policajac raspravlja s učenikom te rukama sprječava njegove pokrete, ali da i dječak u jednom trenutku rukom dotiče policajca. Hughes je kazao kako je bio ljut jer ga je policajac gurao i dodirivao, a da on nije ništa činio. 

- U trenutku kada sam se htio odmaknuti i zatražio ga da me ostavi na miru, on me zgrabio i srušio na pod - ispričao je 14-godišnjak

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Symbian 15.10.2015.

    Ili su im policajci kukavice ili su ispranog mozga. Na snimci se ne vidi povoda za takvo postupanje. U svim normalnim, civiliziranim zemljama ovakvo postupanje prema 14-godišnjaku bi bilo kažnjeno barem suspenzijom. Ovaj debeli se jednostavno uživio u svoju white trash filozofiju.

  • Oblivion 14.10.2015.

    Lako se klincima ku*cit, nadji sebi ravnu mrgu od 2 m i 110 kg pa izigravaj facu

  • lionjumps 14.10.2015.

    najnormalnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare