To je to što me zanima!

Još nema dokaza da je dječak bio silovan, nastavljaju istragu

Policija još nema indicija da je dječak silovan, dok iz Socijalne službe kažu kako je očito da nešto skriva i ne želi reći. Dječakova baka misli da otac njime manipulira
Vidi originalni članak

Srpski tužitelj istražuje optužbe dječaka M.M. (13) koji je optužio sestru i brata po majci, rođaka i susjeda da su ga silovali. Dječak iz sela Brnjica prevezen je u srijedu skupa s ocem u Beograd na Institut za mentalno zdravlje gdje je pod nadzorom psihijatra. 

Kod dječaka nisu našli tjelesne ozljede jer se zlostavljanje dogodilo, kako dječak tvrdi, prije deset mjeseci. Direktor Centra za socijalni rad, Zoran Drešević rekao je za Blic da je očito da dječak nešto potiskuje i ne želi reći. Siguran je, kaže, da u njegovoj izjavi koju je dao policiji ima 'mnogo istine' te da je na ispitivanjima iskaz mijenjao samo u pojedinim detaljima. 

S druge strane, srpski Press piše kako policija za sada nema indicije te da su im rekli da 'bi priveli pola sela na informativni razgovor kada bi bilo indicija da je dječak silovan'. Dječakova baka optužila je njegova oca za manipulaciju. Ljubica T. (74) kaže da su sukobi sa zetom počeli nakon smrti dječakove majke prije pet godina.

- Kada bi unuk boravio kod mene i brata po majci, njegov otac mi je slao policiju na vrata tvrdeći da sam djetetu dala 2.000 eura da ubije oca i zapali kuću. Poslije toga sam prestala primati unuka - rekla je Ljubica. 

Policija nastavlja istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jeky23 31.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JunFan 31.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare