To je to što me zanima!

Još traže nasilnika koji je zatočio ženu i dijete (2)

Policija i socijalna služba smjestili su ženu i dijete u sigurnu kuću na tajnoj lokaciji. Za muškarcem su raspisali tjeralicu. Terete ga za otmicu
Vidi originalni članak

Policija i dalje traga za 23-godišnjakom koji je u Zagrebu zatočio svoju 22-godišnju nevjenčanu suprugu i njihova 2-godišnjeg sina. Žena je nakon mjesec dana silovanja i zlostavljanja uspjela pobjeći sa sinom i sve prijaviti Policijskoj postaji Centar na Strossmayerovu trgu. Policija i socijalna služba smjestili su ih u sigurnu kuću na tajnoj lokaciji. Za muškarcem su raspisali tjeralicu. Terete ga za protupravno oduzimanje slobode i prijeti mu deset godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ona009 19.08.2008.

    necu nista komentirat...jer za neke stvari je bolje stavit jezik za zube..i progutat....

  • Kataryzig20 19.08.2008.

    Terete ga za protupravno oduzimanje slobode?! Samo za to? A što je sa silovanjem žene i premlaćivanjem dvogodišnjeg djeteta?! Treba ga zatvorit i mučit na taj isti način! 10 godina za njega je preblaga kazna! U pitanju je žena i malo dijete! Kakavu to poruku šalje zločincima? Silujte žene i tucite djecu, jer vam se za to neće sudit, budući da hrv. pravosuđe očito ne mari za žene i djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare