To je to što me zanima!

Josić kaže da nije bilo blokade, ali... ova video snimka ne laže

Članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara tvrde da su dužnosnici naišli na lampione i zato se vratili te da ih nitko nije blokirao. No snimke pokazuju da lažu
Vidi originalni članak

Članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara su najprije tri dana šutjeli o razdvajanju kolona u Vukovaru, a onda su u četvrtak tvrdili kako nitko nije blokirao državne dužnosnike. Rekli su da su dužnosnici naišli na lampione i nakon toga se vratili. No da to nije istina pokazuju video snimke koje je objavio Novi list. 

Na njima se vidi da je blokada najviših državnih dužnosnika bila planirana i organizirana. 

Glavni akter koji je uputio ljude da "treba zaustaviti ovu kolonu nevukovarske Hrvatske", objašnjavajući "ovo je blokada" je Nikola Mažar, vijećnik HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću, piše Novi list. 

Mažar: To nije moj glas

No, Mažar je za Dnevnik 3 HTV-a demantirao da je to njegov glas na snimci.

Tvrdim 100 posto da to nije moj glas. Nisam sam sudjelovao u nikakvoj blokadi, već sam samo usmjeravao ljude kuda kolona treba ići - rekao je Mažar za HTV.

Idi na 24sata

Komentari 444

  • makshardcore 23.11.2013.

    Vukovar je iskorišten u svrhu pripremanja državnog udara i preuzimanja vlasti od strane HDZ-a kako bi se sprječilo daljnje istraživanje i procesuiranje afera u kojima su sudjelovali i doveli hrvatsku i njezine građane u bezizlaznu situaciju.

  • generacijaa 23.11.2013.

    Sramota pa napravili su to cijela Hrvatska je vidjela i još nemaju ni trunke srama da priznaju što su učunili .Ono što je izbjegnuto jeste da nije došlo do sukoba sprječiti državni vrh u nakani je čisto sukobljavanje sa državom.Ova vlas kao i svaka prije i ubuduće izabrana je od na demokratskim izborima ove držeave to treba poštovati ako i nije dobra onda postoje legitman način za traženje povjerenja.

  • duhnaroda 23.11.2013.

    ma trebalo je lijepo puške na ramena i onda ih streljat cijelu njihovu bijednu kolonu!!!! nisu zasluzili ni kročit u vukovar a ni nigdje u hrvatskoj,jer nigdje nisu dobro došli ni HDZ NI SDP ni crveni ni plavi ni rozi ,zapamtite tooooo hrvatski narod nezeli ni jedne ni druge nego slobodu rada slobodu govora i normalan život a zahvaljujuci ljudima u toj antihrvatskoj koloni i onima sta glumataju da su na strani naroda (HDZ) mi smo dovedeni na prosjački štap!!! amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare