To je to što me zanima!

Josić: Predsjednik i premijer uplašili su se lampiona i otišli

Oni su jednostavno u jednom trenutku stali, okrenuli se, otišli, ostavivši stjegonoše i počeli širiti neistine - objasnio je Josić postupak Vlade u Koloni sjećanja
Vidi originalni članak

Predsjednik Stožera za obranu Vukovara, Tomislav Josić, u četvrtak je rekao kako nitko od sudionika vukovarske Kolone sjećanja nije bio spriječen odati počast žrtvama Vukovara. Jutarnji list piše kako je istaknuo da su se predsjednik Hrvatske, predsjednik Vlade i predsjednik Sabora "uplašili lampiona te su odustali od sudjelovanja".

Josić je kazao i kako su zapovjednici obrane Vukovara, Branko Borković i Mile Dedaković, koji je bio u invalidskim kolicima, uspjeli doći do Memorijalnog groblja.

- Oni su jednostavno u jednom trenutku stali, okrenuli se, otišli, ostavivši stjegonoše i počeli širiti neistine - objasnio je Josić postupak Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 332

  • mariocalabrese 22.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ina67 22.11.2013.

    Ako Vukovarci odobravaju ovakav način bezobrazluka neka žive tamo i neka nas ostale ne maltretiraju. Ovaj čovjek je pokazao svoju kulturu, ako je odobravaju što misliti o njima.

  • ajes ume 21.11.2013.

    Da su ga napal 3 HDZ-ovca stara, da su ga napala 3 HDZ-ovca stara. Prvu mu rekao evo pare Josić, prvi mu rekao... Drugi je reko, višlje ćeš na listu, drugi je reko... Treći je reko, ako dobijemo ideš u sabor, treći je reko, ako dobijemo ideš u sabor, sabor, sabor, sabor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare