To je to što me zanima!

Josip Đakić (HDZ): Registar branitelja nije trebalo objaviti

Josip Đakić je još kazao da je, prema svjedočenjima nekih branitelja, upitno i nekoliko mjeseci braniteljskog statusa ministra obrane Predraga Matića
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić smatra kako se Registar branitelja nije trebalo objaviti jer su se i do sada provodili postupci protiv "onih koji su zalutali u popis hrvatskih branitelja". Najavio je i zahtjev za ocjenu ustavnosti zakonskih odredbi kojima je omogućeno objavljivanje Registra.

-  U Registru postoje ljudi koji ne zaslužuju da se njihovim imenima briše pod i ne zaslužuju, zbog onoga što su činili za Hrvatsku, da budu predmet nečijih osuda ili progona - pojasnio je Đakić.

Govoreći o postupcima protiv lažnih branitelja, Đakić je rekao da je "i u dosadašnjoj proceduri, u tihim postupcima, 2700 onih koji su eventualno zalutali u popis hrvatskih branitelja.

Đakić je još kazao da je, prema svjedočenjima nekih branitelja, upitno i nekoliko mjeseci braniteljskog statusa ministra obrane Predraga Matića.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • tomopit 23.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SenadDedić 21.01.2013.

    neslažem se s vama pisao sam da če ISTINA doči na cijenu -al malo čemo pričekati sudstvo če imati posla za narednih 40 god

  • sinkezgo1 21.01.2013.

    branitelj se netreba sramiti ni bojati registra,napominjem branitelji,a ovi Đakićevi koji su to samo na papiru ,e oni se trebaju bojati i neka se boje

Komentiraj...
Vidi sve komentare