To je to što me zanima!

Josip Glasnović se policiji predao u okrvavljenoj majici

Glasnovića sumnjiče da je ranio Antonija Čolakića (26) ispred narodnjačkog kluba Manilla u Dubravi 17. rujna i pobjegao. Policiji se predao u pratnji svog odvjetnika
Vidi originalni članak

Josip Glasnović predao se u subotu u pratnji odvjetnika Miljenka Umičevića zagrebačkoj policiji. Glasnovića sumnjiče da je ranio Antonija Čolakića (26) ispred narodnjačkog kluba Manilla u Dubravi 17. rujna i pobjegao. U postaju je došao u majici koju je nosio tijekom pucnjave.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • poly2609969 27.09.2011.

    I još nešto. Ovu Hrvatsku nisu obranili Horvatovi,Degenovi,Novakovi,Mlakarovi nego Pavlovići,Čuvalovi,Bošnjakovi,Zadrovi itd,itd. Okanite se Janjevaca ,Hercegovaca i Bosanskih Hrvata bavite se sami sa sobom jer i onako imate previše svojih problema. Jer da znate ta dva Janjevca i svi Hercegovci i Bosanski hrvati posle takvih excesa su najbolji prijatelji.

  • poly2609969 27.09.2011.

    Pročitao sam dosta komentara i nešto bih napisao u svezi toga. Vezano za novac morate znati da Janjevci trguju već dugi niz godina novac nije od zadnjih 20 godina. Da u dubravi po policijskom izvješću ima najmanje kriminala., Da nisu svi Janjevci isti., Da ima vrlo dobrih ljudi i obitelji., Da je Janjevo dalo najviše svećenika i časnih sestara . I td. i td.Nego zlobnici koji mrze Janjevce,Hercegovce,Bosance ne znaju što bi sami od sebe pa onda blate. To što je ispao incident nije za pohvalu ,sjetite se svih pucnjava i ubojstava pa mi napišite ko ih je sve počinio,a Bome bilo ih je previše.

  • najjakija 25.09.2011.

    U svakom grmu ima kukolja..Ja sam Janjevka,i kad vidim ovakve kretene sram me je.Žalosno je da sve nas etiketirate radi ovakve gamadi. Zar među purgerima nema kriminalaca? Naravno da ima,ima ih svugdje.Mi smo Hrvati,pročitajte malo wikipediu,proguglajte malo o Janjevcima.Žao mi je što pojedinci (iz opravdanih razloga)imaju tolike predrasude.Ima predivnih ljudi,obitelji koje rade,plaćaju poreze i prireze,imaju svoje firme,zapošljavaju ljude,šteta što ovakvi idioti najčešće dolaze do izražaja i sramote nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare