To je to što me zanima!

Josip Leko je Đakovčanima čestitao Dan grada Vukovara

Čim sam izgovorio bio mi je u podsvijesti Vukovar, dapače, ne vidim tu neki problem, odgovorio je novinarima poslije govora predsjednik Sabora Josip Leko
Vidi originalni članak

Predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki na obilježavanju Dana grada Đakova dogodio se mali gaf. Obraćajući se Đakovčanima te zahvaljujući  na pozivu, poručio im je da sljedeće "obilježavanje grada Vukovara bude u znaku optimizma, novih objekata i radnih mjesta".

- Čim sam izgovorio bio mi je u podsvijesti Vukovar, dapače, ne vidim tu neki problem - odgovorio je novinarima poslije govora J. Leko. Zamoljen je, također, da prokomentira bi li Vlada konačno trebala nešto učiniti kako bi pomogla Slavoncima u borbi s komarcima.

- Mislim da su Županija i gradovi sposobni da se bore barem protiv komaraca - rekao je.



Idi na 24sata

Komentari 53

  • matija gubec 55 09.05.2013.

    Koja kapljica više pogotovo ako je kušao Đakovački rizling i kulen i ostale delicije ,dobro se i sjetio gdje se nalazio A šta bi bilo daje spomenio Dubrovnik

  • alpinist 08.05.2013.

    đakovo,vukovar,Prelijepi gradovi Lijepe nam Naše Hrvatske,svaki za sebe poseban i bilo bi sebično spajati ova dva grada,a ne opisati njihovu bogatu kulturnu baštinu,a pogotovo doprinos u novijoj hrvatskoj povijesti idomovinskom ratu.da je to napravio neki strani državnik,svejedno bi se trebao isprićati,ali predsjednik sabora Republike Hrvatske?????

  • soldberg 08.05.2013.

    to ti je isto kao da kinezima čestitaš dan nezavisnosti japana :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare