To je to što me zanima!

Josipović državi za rođendan poželio razvoj i odgovornost

Povodom Dana državnosti predsjednik je ugostio predstavnike političkog, vjerskog, društvenog, kulturnog i znanstvenog života te članove diplomatskog zbora
Vidi originalni članak

Povodom Dana državnosti predsjednik Ivo Josipović je na svečanom primanju ugostio predstavnike političkog, društvenog, kulturnog, znanstvenog i vjerskog života Hrvatske, kao i članove diplomatskog zbora, javlja HRT.

Predsjednik je rekao da je blagdan, koji se obilježava 25. lipnja, prilika da se podsjetimo 1991. i dana kada je Hrvatska proglasila neovisnost. Dodao je da je Hrvatska potpuno normalna zemlja, ali ne idealna, jer takva ne postoji. 

Rekao je i da vremena nisu ni jednostavna ni laka, te da nam treba konsenzus volje i akcije, kako bi mogli odgovoriti izazovima vremena. Predsjednik  je Hrvatskoj za rođendan poželio razvoj, zrelost i odgovornost. Blagdan je čestitao svim građanima i građankama. 


Idi na 24sata

Komentari 22

  • GledimirVidić 19.06.2012.

    Kad već spominjete odgovornost ne bi li Vi gospodine Josipoviću kao odgovoran političar i predsjednik ove države trebali zatražiti javnu ispriku UEFE a i Republike Francuske jer je čelni čovjek Uefe ujedno i francuski državljanin uputio uvrede na račun hrvatskih navijača koji su usput i državljani ove države čiji ste predsjednik.Ovdje ne branim one koji su izazivali nerede i njihovo je ponašanje za svaku osudu kako moralnu tako i zakonsku ali njih je možda stotinjak a ostalih 400 navijača koje je predsjednik Uefe uključio u svoju vulgarnu izjavu itekako zaslužuju ispriku.

  • Car Mrgud 19.06.2012.

    A mogo bi precjednik državi za rođendan podariti svoj koncert,pa da uživo čujemo koju od uspješnica,recimo,čardaš za harmoniku,klavir i papriku u ceduru iz GMOla...

  • Capafiori 19.06.2012.

    Slažem se sa Vama Predsjedniče, no pitam Vas razvoj čega? Pljačke možda? Nema se više što pljačkati u ovoj zemlji osim naših života. Čiju odgovornost želite? Hrvati su svoju odgovornost pokazali i dokazali braneći njezin suverenitet, a odgovorni političari nas bacaju na koljena, gase nas, samo sporijim tempom nego što se to pokušalo '91. Imamo državu u kojoj vladaju neradnici i kriminalci, a odgovornost za to snosi službena politika RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare