To je to što me zanima!

Josipović i Čačić potpisali su sporazum 'Uspješna Hrvatska'

NOVA KOALICIJA: Uspješna Hrvatska nova je koalicija na političkoj sceni kojoj su pred predstojeće parlamentarne izbore sklopili Ivo Josipović i Radimir Čačić
Vidi originalni članak

"Uspješna  Hrvatska" nova je koalicija na političkoj sceni kojoj su pred predstojeće parlamentarne izbore sklopili Ivo Josipović i Radimir Čačić.

Riječ je o ravnopravnom savezu u kojem nema vođe, a čelnici Reformista i stranke Naprijed Hrvatska u svojim redovima vide regionalne i stranke lijevog centra te umirovljenike. Vrata su otvorena i za pojedince u poput Slavka Linića i J adranke Kosor dok za Milana Bandića, s kojim je Čačić ranije dogovarao savez, čini se, za sada, mjesta nema.

- Od prvog dana smo bili otvoreni i to smo izjavljivali i o tome razmišljali, ali ovog trenutka mi nemamo s Bandićem nikakve političke ni druge kontakte niti su oni bili ponuđeni - izjavio je Čačić.

Novinare je zanimalo i je li ova koalicija usmjerena protiv  Zorana Milanovića.

- Koalicija nije usmjerena protiv nikoga. Mi nismo tu da štetimo niti pomažemo drugima - rekao je Josipović kojeg iznenađuju takva nagađanja.

Koliki broj mandata očekuju na idućim izborima nisu jasno iznijeli, a Jospović je kratko poručio da očekuju puno.

Cilj koalicije Uspješna Hrvatska je da ova zemlja iza sebe ostavi sedam gladnih godina, a plan im je povećati zaposlenost za 10 posto, investicije za 30 posto, provesti regionalizaciju i decentralizaciju zemlje, reformu pravosuđa, bolje iskoristiti EU fondove te uspostaviti stabilni porezni okvir za dugoročne investicije.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • JoškoJegermeister 20.08.2015.

    Sjecam se davnih godina, vlakovi su obavezno stajali kraj svake bandere i kupili seljake put zagreba, danas kraj svake bandere osnuju neku politicku udrugu i kasiraju za to lovu.....a ajmo i mi seljaci sad iz svakog sela napraviti politicku stranku pa da vidimo tko ce na vlast.....A DRZAVA PROPADA

  • tko sam jaaa 20.08.2015.

    ahhaaahahahaha

  • kordunaš59 19.08.2015.

    Već sam reka da su ova dvojica za reciklažu a ne za fotelje

Komentiraj...
Vidi sve komentare