To je to što me zanima!

Josipović i Kosor: HRT je koncert trebao prekinuti

Predsjednik i premijerka su pozvali vodstvo HRT-a da usvoji mjere prema kojima će se prekinuti program ako se ističu totalitarne ideologije
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor najoštrije su osudili isticanje fašističkih obilježja na koncertu koji je organiziran u nedjelju 13. lipnja 2010. u Splitu s navodnom nakanom potpore hrvatskim generalima i njihovim obranama pred Međunarodnim kaznenim sudom u Haagu. U zajedničkom priopćenju, poštujući nezavisnost HRT-a, vodstvo javne televizije pozvali su na odgovorno ponašanje i žurno usvajanje mjere prema kojima će se ubuduće odmah prekinuti emitiranje programa u slučaju isticanja ili veličanja totalitarnih ideologija. Josipović je kao vrhovni zapovjednik Oružanih snaga pokrenuo istragu o sudjelovanju djelatnih vojnih osoba na spomenutom skupu, a Kosor je u potpunosti podržala njegovu odluku.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • marin.0202 16.06.2010.

    Te komuniste uzdizete u nebesa a poklali su pola naroda ne samo u Hrvatskoj nego po cjeloj bivsoj Jugoslaviji , ja sam da se prezivjelima sudi za genocid te da se objave imena onih koji su od 45-90-tih u sluzbi udbe vrsili hajku.Da se zna tko su im ocevi , djedovi, itd.Te neka njihovim pokoljenjima bude na dusu.

  • TITTO 16.06.2010.

    . ..Mi SMO KONCERT Jace(ArseniCH)PREKINULI SA LLidijom Novak(oviCH). ..YOYOpet GRUU-BOOMERANG. ..

  • spreman 16.06.2010.

    Ovakvu izdajničku vlast nema ni jedna druga država na kugli zemaljskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare