To je to što me zanima!

Josipović i Kosor tajno se sastali, razgovarali o presudi?

Premijerka Kosor se tajno sastala i sa savjetnicima Sandrom Švaljek i Borislavom Škegrom. Tema tajnog sastanka je bila provedba plana gospodarskog oporavka
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor su se u srijedu ujutro tajno sastali, prenosi Dnevnik.hr. To je prvi put da o svom sastanku nisu izvijestili javnost. Tema razgovora je navodno bila presuda hrvatskim generalima u Haagu. 

Kosor se, osim s predsjednikom, tajno sastala i sa savjetnicima Sandrom Švaljek i Borislavom Škegrom. Tema tajnog sastanka je bila provedba plana gospodarskog oporavka. Nakon sastanka savjetnici nisu iznijeli procjene kvalitete provođenja plana gospodarskog oporavka. 

Josipović: Transkripti nisu jedini dokaz

Predsjednik Jospović je u srijedu rekao kako dokumentacija iz Ureda predsjednika nije bila jedini dokaz na kojem se temelje haške presude generalima. Istaknuo je i da presudu treba dobro iščitati kako bi se dala konačna ocjena, prenosi HRT. Predsjednik je istankuo i kako su sva državna tijela dužna surađivati s Haškim sudom prema Ustavnom zakonu o suradnji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ultraljubicasta torta 21.04.2011.

    Tajno-javno? kakve veze ima? Od svega pravite slučaj.!!

  • Nisam Taj 21.04.2011.

    uporno pricaju a rezultata nema i zato se moramo pomirit da su svi nesposobni za svoje funkcije sto je zalosna istina. Nisam glaso za Josipovica jer sam ga odmah procito i sigurno ne bih glasovo ni za koga poput njega jer ne izrazava emocije vec svaki intervju je kao dobro smisljen PR. HDZ je nesposobna stranka sa nesposobnim ljudima ali ljudima koji su po prirodi lopovi i prevaranti jer razlog pristupanju toj stranci nikad nisu bila uvjerenja nego samo kako bi se priblizilo vatri i malo ugrijalo. Dok god se ne pojavi covjek kojemu je zaista stalo do naroda i domovine krast ce nas,lagati i varati a HDZ je u tom svemu magistriro. Dosta price dajte djela neka da vidimo a ako ne mozete to pokazat mrs sa gornjeg grada,prepustite ljudima koji mogu i zele.

  • timica2 21.04.2011.

    To što su se sastali tajno,ima li to neku težinu i rezultate o provedbi plana gospodarskog oporavka.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare