To je to što me zanima!

"Josipović i Matić Vukovar koriste u propagandnoj priči"

Ivo Josipović i Predrag Matić imaju obraza reći da će Grad Vukovar biti odgovoran za sve što se ima dogoditi osamnaestog, kaže gradonačelnik Ivan Penava
Vidi originalni članak

Mislio sam upravo na ovu atmosferu koja se stvorila u medijima da mi i danas, dva dana uoči 18. 11 ne razgovaramo o doprinosu Vukovara u Domovinskom ratu, ne razgovaramo o našim junacima Domovinskog rata, ne razgovaramo o žrtvama već razgovaramo o tome kako će se netko osjećati 18. u gradu Vukovaru i teško se oteti dojmu da to sve nije zbog nadolazećih predsjedničkih izbora i kampanje koja je očito već u tijeku. Ono što me posebno pogodilo i zašto sam odlučio reagirati na ovakav način jest da i predsjednik Ivo Josipović i ministar Predrag Matić grubo koriste Vukovar u toj jednoj propagandnoj priči. Imaju obraza reći da će Grad Vukovar biti odgovoran za sve što se ima dogoditi osamnaestog, rekao je u nedjelju navečer za Novu TV gradonačelnik Vukovara Ivan Penava. Na pitanje što Grad poduzima da bi u utorak sve prošlo u redu, Penava je rekao:

- Poduzimamo što i svake godine, organiziramo redarsku službu, organiziramo sve svoje resurse da se stavimo u službu maksimalno dobrog domaćinstva svim ljudima koji će u utorak doći iskazati pijetet prema Vukovaru.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • Bic Boziji 18.11.2014.

    svi ste vi izpolitizovali Vukovar. Ima li igdje jos u svijetu slicnih ceremonija i pretherivanja. to vec prelazi u kolektivno manijakalno ponasanje.

  • babalux 17.11.2014.

    mali od kužine laprda

  • Milili 17.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare