To je to što me zanima!

Josipović i oporba u Uredu razgovarali o krizi u zemlji

Predsjednik RH Ivo Josipović nije želio ulaziti ili interpretirati različita viđenja oporbenih stranaka kako izaći iz krize. Zajedničko je da bude bolje
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u svom Uredu na Pantovčaku razgovarao je s čelnicima oporbenih stranaka o situaciji u zemlji, a posebice o gospodarskom stanju. Oporba je izašla s različitim viđenjima kako izaći ih krize, no u razlike Josipović nije želio ulaziti niti ih interpretirati.
- Zajednička želja i ambicija je da u Hravatskoj treba biti bolje i svi u tome moramo napraviti odgovarajuće napore, i vladajući i oporba - kazao je Josipović. Predsjednik i čelnici oporbe dogovorili su da će se ubuduće informirati o stajalištima stranaka vezanim uz važna pitanja razvoja zemlje.
- To ne utječe na moj ustavnu poziciju koja je nestranačka i naravno ne isključuje niti umanjuje moju obvezu suradnje s Vladom - kazao je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nicijisin49 26.02.2010.

    U ovoj zemlji se o problemima brblja, vlast ne cini nista jer nizasta nije sposobna, a cini se da se i novi predsjednik uklapa u taj trend. Dok politicari pricaju stvari bi trebao rijesavati David Coperfield ili jos bolje Baja Patak, ( MMF ? ) onaj mrzovoljni ,bogati stari stric Donalda Ducka...

  • vanbračna kći 26.02.2010.

    Oni razgovaraju o krizi koju uopće ne osječaju jer su puni love i ambicija da još više napune svoje džepove!!!

  • chezii 26.02.2010.

    manje priče, više rada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare