To je to što me zanima!

Josipović i Tihić: U BiH je nužna jednakost naroda

Ivo Josipović i bvši predsjednik BiH Sulejman Tihić na sastanku su zaključili su da je suradnja BiH i Hrvatske nužna. Podupiru i ravnopravnost naroda
Vidi originalni članak

Ivo Josipović i predsjednik Doma naroda parlamenta BiH Sulejman Tihić na sastanku u Zagrebu zaključili su da je potrebna intenzivna suradnja dviju zemalja, a ravnopravnost triju naroda u BiH nužna.
- Potvrdili smo mirotvornu politiku i potrebu intenziviranja odnosa i suglasili se da ravnopravnost triju naroda u Bosni i Hercegovini nema alternativu i da BiH mora funkcionirati kao država - rekao je Josipović. Bivši predsjednik BiH Sulejman Tihić istaknuo je kako podržava decentralizaciju te zemlje i ravnopravnost svih triju konstitutivnih naroda, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nicijisin49 13.05.2010.

    Dezurni desnicarski domoljubi na ovom forumu zagovaraju mrznju i rat do istrebljenja protiv drugacijih u BiH , koji bi vjerojatno trebali financirati osiromaseni gradjani Hrvatske koje su usput receno opljackali upravo maheri herecegovackih korijena.

  • Gia 13.05.2010.

    ma kakva ravnopravnost, Sulejman kao i svi njegovi političari o tome samo priča i priča ali ustvari bi radije crko nego dozvolio da i Hrvati imaju TV program na hrvatskom jeziku(kao što to imaju bošnjaci i srbi) a kamo li neko drugo još ozbiljnije pravo......

  • Gia 13.05.2010.

    p.s. : @nicijisin49 ova nazovi država se ne zove Bosna nego Bosna i Hercegovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare