To je to što me zanima!

Josipović: Na referendumu za EU glasovat će 60 ili 70 posto

Predsjednik Josipović je u subotu navečer kao pokrovitelj sudjelovao u otvaranju 51. međunarodnog dječjeg festivala, a u nedjelju je posjetio sestre benediktinke
Vidi originalni članak

- Siguran sam da će građani Republike Hrvatske na referendumu dati uvjerljivu potporu ulasku u Europsku uniju. Vjerujem da će brojka onih koji se izjasne za EU počinjati sa šest ili sedam, odnosno da će iznositi preko 60 ili 70 posto - komentirao je predsjednik RH dr. Ivo Josipović u nedjelju u Šibeniku rezultate anketa prema kojima se za ulazak u EU izjasnilo 59 posto ispitanika.

Predsjednik Josipović je u subotu navečer kao pokrovitelj sudjelovao u otvaranju 51. međunarodnog dječjeg festivala, a u nedjelju je posjetio sestre benediktinke u Samostanu sv. Luce, te je pio kavu, te jeo kroštule, fritule i suhe smokve s predstavnicima kulturnog života grada. Zanimljivo, predsjednik Josipović sestre benediktinke u ovom samostanu posjetio čak četiri puta u svom kratkom mandatu. Posljednji puta kad je bio tu samostan je bio gradilište jer su sestre u njemu uređivale muzej, a u nedjelju mu je sestra Fortunata s ponosom pokazivala i opisivala vrijedne eksponate. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • VitomirPranjić 21.06.2011.

    Promijenjen je izborni zakon samo za glasanje za uniju.Samo neka izađu troje,Jaca,Ivo i još neko i dva neka budu za,gotova stvar.Zašto su mijenjali zakon kada je narod za uniju.

  • kristov 20.06.2011.

    kad on kaže, ima biti! Govori o 60 pa i preko 70% ZA! Prorok, nema što, jedino mi se nameće zaključak da će biti onoliko postotaka koliko tamo treba, jer oni nas vode i oni su to gospodarima obećali. Slično kao u srba, glasovati će preko 120%!!! A kako bi drugačije nego partizanska, srpska posla..

  • jontra69 20.06.2011.

    neće proći,NE u EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare