To je to što me zanima!

Predsjednik Josipović neće ići na Nikolićevu inauguraciju?

Kad se pokaže da je gospodin Tomislav Nikolić na tragu zajedničke europske budućnosti, moguća je suradnja, rekao je u srijedu predsjednik Ivo Josipović
Vidi originalni članak

Ivo Josipović, kako sada stvari stoje, neće ići na inauguraciju Tomislava Nikolića jer za dan kada će biti inauguracija već ima zakazane obaveze, neslužbeno doznaje Dnevnik.hr. Izvor iz Ureda predsjednika podsjeća i da Boris Tadić nije bio na inauguraciji Ive Josipovića zbog prisustvovanja predsjednika Kosova. 

Večernji list u srijedu pak piše kako Ivo Josipović, koji je danas u Bruxellesu, nije htio reći hoće li ili neće ići na inauguraciju novog predsjednika Srbije. 

Josipović je rekao kako poziv nije dobio. Rekao je i kako svim susjedima, pa i Srbiji, želi da što prije ispune kriterije za Europsku uniju. Josipović kaže i kako mi i naši susjedi moramo voditi računa da dijelimo načela za našu zajedničku europsku budućnost. 

- Kad se pokaže i da je gospodin Nikolić na tom tragu, nema nikakve zapreke za suradnju - rekao je Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Loco_1 31.05.2012.

    Ma zamisli,sad cijela Srbija nece moci spavati zbog toga...Zaboli me neka stvar tko ce doci,a tko ne na inauguraciju.Nikolicu puna podrska i pozdrav svim radikalima.

  • čamil 31.05.2012.

    Ide zato Nadan Vidošević u privatnu posjetu.

  • gallovix 31.05.2012.

    da je pametan ne bi isao ni da ga zove.bez obzira na eu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare