To je to što me zanima!

Josipović: Onog tko pobijedi, čeka ozbiljan posao iza izbora

Predsjednik je u subotu rekao da su mnogi zastupnici radili i opravdali očekivanja, a birači će reći tko nije opravdao očekivanja. Kaže da pobjednika čeka težak posao
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je u subotu kako je Sabor u posljednjem mandatu donio neke vrlo važne odluke i istaknuo da je u ovom sazivu završena vrlo bitna europska epizoda. Dodao je kako su mnogi zastupnici radili i opravdali očekivanja, a birači će reći tko nije opravdao očekivanja.

Govoreći o izborima rekao je da će, nakon što ih u ponedjeljak raspiše, građane u srijedu pozvati javnim obraćanjem da izađu na birališta. 

- Tko pobijedi, čeka ga zaista ozbiljan posao - rekao je Josipović. Govoreći o mogućnosti da taj posao obuhvati i suradnju s MMF-om, Josipović kaže 'zašto ne, ako će nam se to isplatiti'. Dodaje da bi, naravno, volio da možemo bez toga, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • čamil 30.10.2011.

    Gospodine predsjedniče sav sam se naježio od ove vaše izjave ma gdje vi to crpite mudrost.

  • promatrac10 30.10.2011.

    cini se ovaj Ivo je pun pogodak i slazem se s vec navedenim da bi mu trebalo prosiriti ovlasti ili ga izabrati i za premijera...

  • PapaŠtrumpf 29.10.2011.

    Od završetka rata nas čeka ozbiljan posao, samo nitko od vas da ga shvati ozbiljno, "zasuče" rukave i krene nešto raditi za dobrobit cijelog naaroda, najvažnije pred izbore obećavati, uvaliti se u Sabor ili kakvu državnu firmu spojiti se na državnu "sisu" i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare