To je to što me zanima!

Josipović opet na Pantovčaku? 'Nisam odlazio, niti to kanim'

U intervjuu Verečnjem listu Ivo Josipović nije negirao mogućnost kandidature za predsjednika. Na pitanje može li pobijediti još jednom, Ivo Josipović je rekao da može
Vidi originalni članak

Na pitanje ima li istine u glasinama da će se ponovo kandidrati, Josipović je odgovorio: Daleko su predsjednički izbori, još godinu dana neće biti profiliranih kandidatura.

No, nije zanijekao tu mogućnost. Kolinda Grabar Kitarović na polovici je mandata. Na pitanje može li pobijediti još jednom, Ivo Josipović je rekao da može, posebno ako ljevica ne bude imala jakog kandidata, iza kojega će stati svom snagom. Taj kandidat, prema Josipoviću, mora imati i podršku SDP-a. Tu će biti gužve jer bi se u utrku mogao ubaciti i Zoran Milanović, dok je Kolindi najopasniji s desnice Božo Petrov. 
Ivo Josipović ne kani se ispričati udrugi Vigilare, jer ih nije uvrijedio.

- Referiraju se na moju izjavu da Hrvatska nije katolička džamahirija. Pa valjda ne misle suprotno, da Hrvatska to jest ili da bi trebala to biti? Koliko je katolika za to da se zabrani razvod braka? Koliko bi katolika željelo da Hrvatska ne bude sekularna država, zapitao se Josipović.

Bivši predsjednik pojasnio je da je i dalje na političkoj sceni, iako ne obnaša nijednu dužnost.

- Nisam odlazio, niti to kanim, rekao je dr. Ivo Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • MilanBabic 22.08.2017.

    jos nije otiso u svpju ljubljenu zemlju koju zeli Balkan najbolje da ode

  • banirana 21.08.2017.

    MaxPortal - Hrvoje Tomasović o Anti Josipoviću ocu Ive Josipovića : "Za vrijeme Drugoga svjetskoga rata bio je član partizanskog odreda na Biokovu koji je kasnije prerastao u 11. dalmatinsku brigadu za koju segovori da je počinila zločine nad franjevcima na Širokom Brijegu i ratnim zarobljenicima na Kočevskom Rogu. Nakon rata bio je jedan od čelnih ljudi OZNE u Vrgorcu, a u medijima se moglo pročitati da je u dva mandata bio upravitelj Golog otoka, no te navode ovog trenutka ne možemo potvrditi. Bio je sa koljačima na Biokovu i moja baba je gledala kako konjem ruši oltar u crkvi u Baškoj Vodi!”

  • banirana 21.08.2017.

    nije ni moga bolji ispast - kakav otec takav i kotec - samo su neznalice očekivale bolje od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare